Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Sreda 04.02.2015.
12:11
Blic.rs A

Prenos uživo: Snimljeni tokom seksa u radnom vremenu

Oženjeni muškarac u pedesetim godinama, uz to i otac tinejdžera, i njegova sekretarica koja se tek nedavno verila, oboje zaposleni u kompaniji "Marsh" u novozelandskom gradu Kristčurču, odlučili su da se ne pojavljuju na poslu nakon što je ceo svet saznao da su imali aferu.

Twitter/@NickatFP
Uhvaćeni na delu

Naime, njih dovoje su se u petak uveče u kancelariji prepustili strastima, a s obzirom da su ostavili upaljena svetla, o tom događaju je svedočilo pedesetak gostiju iz obližnjeg paba.

Pretpostavlja se da su ljubavnici zaboravili da im po mraku reflektujuća stakla i nisu bila od pomoći. Mnogi su im i mahali, ali nisu uspeli da im skrenu pažnju.

- Počelo je s flertom. Zatim je pao prvi poljubac, a nedugo potom i seks. Gotovo svi gosti su se primakli prozoru od paba i posmatrali akciju, a neki su i glasno navijali da je bend prekinuo sa muzikom kako ih ne bi ometao - napisao je na društvenoj mreži Redit jedan od svedoka i dodao:

- Pred sam kraj "prenosa" ljudima je ipak dojadilo, pa je bend nastavio sa svirkom uz prigodnu pesmu "Sex on Fire" od grupe "Kings of Leon".

Čelnici kompanije su u međuvremenu pokrenuli istragu, ali sobzirom da je vodeći čovek kompanije, Grant Marš, odbio da za medije komentariše slučaj, zasad nije poznato da li će junaci kancelarijske "akcije" snositi bilo kakve posledice.

- Hoće li biti tužbe i otkaza zavisi od toga što će reći njihovi šefovi kada utvrde da li su naneli štetu kompaniji i brendu - objasnio je pravni stručnjak, Brajan Skotland, i izrazio sumnju da će ljudi koji su sve to fotografisali i objavili na društvenim mrežama biti tuženi zbog narušavanja privatnosti.

Atmosfera u osiguravajućem društvu “Marš Ltd” je napeta posle incidenta koji se dogodio u njegovim prostorijama, a za koji se brzo saznalo.

- Ostali zaposleni ne žele da se petljaju i samo hoće da nastave sa poslom. Za njih je ovo prilično nadrealna situacija - dodao je izvor.

Žena saznala preko Fejsbuka

Supruga čoveka sa snimka je saznala da je prevarena zahvaljujući društvenoj mreži Fejsbuk.

- Nije imala pojma sve dok na priču nije naišla na Fejsbuku u ponedeljak uveče. To ju je slomilo i ne želi da priča sa njim - rekao je izvor za Nju Zeland Herald.

VIDEO: Kancelarijska "akcija"

Sreda 04.02.2015. 12:42
Ima i kod nas ovakvih rabota :D
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online