Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Sreda 31.12.2014.
15:46
Vestionline A

Blokbaster Aleksandar Vučić

Aleksandar Vučić. Prvi čovek Srbije na svim nivoima. Političkom, ljudskom, nadljudskom... Da on nije kročio trava ne bi rasla. Ne shvatajte ovo ozbiljno, to se tako samo kaže. Ali, ozbiljno, da se Vučić onomad nije pojavio u Narodnoj skupštini da opoziciju smesti na "njihovo kukavičko mesto", ršum bi napravili, njih šaka jada. A to je vrh brega, koji je počeo još početkom 2014. godine sa smetovima u Feketiću.

Znate one izbore za "Naj nešto", koji sa na kraju svake godine prave u raznim oblastima života, rada i pregora, pa se dele plakete (novčanih nagrada nema - kriza je) za prvo, drugo i treće mesto? U našoj srpskoj stvarnosti, koja obuhvata sve segmente života, apsolutni pobednik je - on. Premijer Aleksandar Vučić. Dodeljujemo mu zlatnu, srebrnu i bronzanu medalju. Plakete nemamo, ali smo mu spremili sličicu.

Printscreen RTS
Prizor za sva vremena

Moramo da priznamo da je Vučić izdominirao na svim poljima. Sećate se samo kako je godina počela sa onim smetovima u Feketiću. Dva dana mučili su se vojska, žandarmerija i putari da izvuku ljude iz zavejanih kola. Što oni očiste, košava nanese. Zna vetar šta radi, nije on duvao bez razloga. Čekalo se da premijer dođe i uzme stvar u svoje ruke, pardon... dete. I to ne malo dete. Pa kroz smet do helikoptera. Srećom, tu se nađe neka kamera da sve to zabeleži, inače ovi stručnjaci za krizne situacije ne bi znali šta da rade. Zbog ovog nesebičnog izlaganja surovim vremenskim uslovima i nadljudskoj snazi koju je pokazao, premijer je zaslužio prvo mesto na našoj listi.

Beta/Kancelarija za saradnju sa medijima Vlade Srbije/DS
I tada je kisnuo

I taman se oporavismo od zime, i mučnine, kad se otvori nebo i poplavi Srbiju. Ne, ne, nismo naučili lekciju. Ponavljanje je majka učenja (ovo shvatite ozbiljno). Da smo na vreme gledali premijera kako se nosi džak, kao kada je po ledenoj kiši u Koceljevu, dok su mu elise helikoptera ledile uši, istovarao hranu i ćebad za poplavljene...

E da smo ga ranije gledali, naučili bismo kako se džakovima sa peskom brane reke. Možda bi šteta bila manja. Ali, kao što rekosmo, ponavljanje je majka učenja, pa ćemo posle obnavljanja lekcije "džakovi" biti spremni za, ne daj bože, sledeću katastrofu. Zbog svog pedagoškog i humanog rada premijer je zauzeo drugo mesto na našoj listi.

A. Čukić
Ministri, svi kabanice dole

Ne samo da nas je spasavao, bodrio, učio... premijer nas je 2014. godine i zabavio. Realno, da on nije stoički kisnuo onda kada je ruski HAARP omanuo tokom vojne parade za predsednika Vladimira Putina, mi nikada ne bismo videli ministra Ivana Tasovca zalizanog. Učeći nas čvrstini duha i tela u ekstremnim situacijama, on nam je prikazao ministra iz nove perspektive. Zbog brige o zabavnim potrebama svoga naroda premijer je zaslužio treće mesto na našoj listi.

Ionako šta god kaže neki ministar to se ne važi dok Vučić ne potvrdi, pa su sve ostale uloge epizodne i mesta upražnjena.

SRPSKI  HEROJI  ZA  2014.  GODINU

Fonet/A. K.

 

1. Aleksandar Vučić
2. Aleksandar Vučić
3. Aleksandar Vučić
4.                        /
5.                        /
6.                        /
7.                        /
8.                        /
9.                        /
10.                      /

POVEZANE VESTI

Sreda 31.12.2014. 16:09
ne kaze se blok baster nego prvi vaginalni iscezak.
Sreda 31.12.2014. 18:45
Alaj nam je večeras po volji....igraj mala ne stidi se pomračina ne vidi se!!!!
Sreda 31.12.2014. 16:00
kao kada veliki ker ide ulicom a mali okolo samo škevću, isto tako je i sa Vučićem , možete samo da škevćete ali vam ne vredi ... boljeg premijera nismo imali od kvazi demokratskih promena i vi to znate samo vam ego ne dozvoljava da to priznate...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online