Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Utorak 11.11.2014.
14:25
blic.rs A

Ona je bahata, bezobrazno bogata i voli to da pokaže

Doroti Vang (26), naslednica najvećeg kineskog lanca tržnih centara, "teška" je četiri milijarde dolara i glavna je zvezda među bogatim "klincima" sa Beverli Hilsa.

Kad poraste volela bi da uveća imperiju svoje prorodice: Doroti Vang
 

Njenu svakodnevnicu čini vožnja luksuznim privatnim avionom, besomučna kupovina preskupe dizajnerske obuće (prednjači Prada), i uživanje u raskoši i bogatstvu svog oca Rodžera Vanga, osnivača "Golden Igl Internešnla."

Ipak, kao jednu od želja "kad poraste", navela je nastavak bavljenja očevim poslom i uvećanje imperije koju vodi njena porodica.

Tempo i stil njenog života najbolje se ogledaju na Instagram profilu koji svakodnevno "osveži" sa nekoliko fotografija svog rasipništva i uživanja u ogromnom bogatstvu.

Bogata naslednica uživa u životu

Tako su uobičajene fotografije na kojima na ruci noci nekoliko skupocenih satova marke "Roleks", od kojih svaki vredi po nekoliko desetina hiljada dolara, vožnje u najmodernijim i najskupljim limuzinama, do šopinga na koji dnevno troši hiljade zelenih novčanica.

Ipak, u intervjuu koji je dala za "Biznis insajder" prošle nedelje, Vangova kaže kako zabava nije baš sve u njenom životu.

Njena uloga u rijaliti programu "E!" televizije pod nazivom "Bogata deca sa Beverli Hilsa" pokazala je, kako kaže, "da može da živi od sopstvenog rada, a ne samo od očevog novca!" Da, dobro ste pročitali.

"Bila sam malo pogođena tvrdnjama da sam razmažena bogatašica koja ne mora ništa da radi, pa sam odlučila da pokažem da i sama mogu da zaradim novac", reče je bogata naslednica, mrtva" ozbiljna.

"Moj otac uopšte nije znao za učešće u ovom šou programu. Nije pomogao ni na koji način, naročito ne finansijski", rekla je Doroti. Svaka čast za tatu, mora se priznati.

Doroti se svakodnevno nalazi pred teškim izazovima: Za koji nakit se opredeliti?

"Bilo je jako važno za mene da krenem svojim putem, koji je različit od onog kojim je išao moj otac", reče naslednica 4 milijarde dolara.

Kada nije zauzeta odmaranjem na Havajima, šopingom u Parizu, kockanjem u Las Vegasu ili skijanjem u Aspenu, ona vredno radi na svojoj liniji nakita koju je sama dizajnirala.

Tako njeni "obožavaoci" mogu da pazare zlatni ili srebrni nakit u obliku reči "bogata", "sjajna" ili "super sam." Mora se priznati da Doroti teškom mukom zarađuje svoj hleb.

Utorak 11.11.2014. 14:26
I sta sad, jel treba biti ljubomoran na nju !?
Utorak 11.11.2014. 14:34
Javi mi se cim porastes, Doroti. Imam za tebe perfektan plan...
Utorak 11.11.2014. 17:38
Kineski komunizam? Nedao bog da oni vladaju svetom.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online