Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
11
Petak 11.07.2014.
17:12
telegraph.co.uk, telegraf.rs A

Astronaut: Video sam NLO na putu ka Mesecu

Baz Oldrin (84) je drugi čovek koji je kročio na Mesec, a izjavio je da je tokom čuvene misije Apolo 11 u na putu ka Zemljinom satelitu video neidentifikovani leteći objekat.

Neko svetlo se kretalo pored nas: Baz Oldrin
 

Oldrin je učestvovao u internet sesiji portala Redit, ''Pitaj me bilo šta'', i tom prilikom je otkrio da je tokom leta ka Mesecu video nešto što nije uobičajeno. On je rekao da je video nešto nalik neidentifikovanom letećem objektu (NLO), ali nije želeo da potvrdi da je objekat vanzemaljskog porekla.

''Posmatrao sam kroz prozor svetlo koje se kretalo pored nas. Postoji mnogo objašnjenja o tome šta je ovo moglo da bude. Može da bude da su u pitanju četiri objekta nalik panelima, sa kojih se na neobičan način reflektovala svetlost Sunca. Ili možda raketa od koje smo se odvojili'', rekao je Oldrin.

Međutim, prema njegovim rečima to bi mogao da bude deo neke starije letelice, pratećeg objekta, pa čak i svemirski objekat neke druge države. Njegovo otkriće je oduševilo teoretičare zavere i dala mogućnost da možda postoji i zataškivanja od strane određenih ljudi.

On je priznao da je svoja opažanja rekao jednoj stranoj televizijskoj mreži i da su “NLO ljudi” u Sjedinjenim Američkim Državama bili ljuti što im nije dao tu informaciju ranije.

''Možda postoje vanzemaljci u našoj galaksiji, ali postoji i milijardu drugih galaksija. Velika je verovatnoća da negde u svemiru postoje vanzemaljci'', rekao je Oldrin.


On je i prokomentarisao i program slanja “običnih ljudi” na Mars, koji planira privatna kompanija “Mars Van”. U početku je sumnjao da takvu akciju može da sprovede privatna kompanija.

''U suprotnosti je sa mojom idejom vodiljom, konceptom, uverenjem da prvi ljudi koji slete na Mars ne treba da se vrate na Zemlju'', zaključio je čuveni astronaut.

POVEZANE VESTI

Petak 11.07.2014. 17:57
Ти си био на месец као што сам ја био на марсу, е пази сад како сам ја видео марсовцен на марсу, тако си и ти видео НЛО кад си се веаћао са медебог месеца !
Petak 11.07.2014. 19:45
Никад се Американци нису спустили на месец, него се сценарио одиграо на песку пустиње у Невади. Да су се Американци спустили на месец онда не би са тиме престали , него би то понављали, усавршавали и обављали номе корисне за њих активности.
Petak 11.07.2014. 18:58
Олдрин знаш ли кога си видео ??? Па то су били РУСИ .Они вас прате свуда,знају како дишете.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online