Utorak 30. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
12
Nedelja 09.03.2014.
11:54
Telegraf A

Silikonske bliznakinje dele sve - pa i dečka

Beogradske "silikonske kraljice" imaju konkurenciju na drugom kraju sveta. Bliznakinje Ana i Lusi Desink (28) iz Australije su uz pomoć plastičnih operacija uklonile su i najmanju razliku u izgledu.

Razliku u visini nisu uspele da poprave: Ana i Lusi
 

Ono u čemu se bliznakinje razlikuju jeste jedan minut između njihovog rođenja, a nivo bliskosti probija granice, budući da sestre, osim automobila, stana, kreveta i Fejsbuk naloga, dele i dečka. Ove dve mlade žene iz Perta, provode svaki trenutak zajedno: kada su budne ne odvajaju se. Kada spavaju – to čine zajedno u istom krevetu.

"Trenutno se zabavljamo sa jednim dečkom. Troje ljudi je u našoj vezi i sve delimo", rekla je Ana za "Dejli mejl". "Nama to nije čudno. Imamo istog dečka i svo troje delimo isti krevet. Savršena situacija za jednog muškarca", dodaje Lusi i napominje da su ranije imale različite momke, ali da je ipak najbolje kada su samo sa jednim u vezi. "Imamo isti ukus po pitanju svega, pa je logično da želimo i istog dečka. Zajedno imamo seks, svaki sastanak je utroje. Ili tako ili nikako", nadovezuje se Ana.

Ne treba im ogledalo: Imaju jedna drugu
 

Sestre su nerazdvojne od rođenja - išle su u isto obdanište, osnovnu i srednju školu, kurs lepote i koledž. Teško ih je razlikovao i otac Luiđi koji je preminuo 2010. godine, dok je majka je uvek uspevala da ih raspozna. Da bi izbrisale sve vidljive razlike među sobom uradile su identične procedure popunjavanja usana filerima, implante u grudima, lažne obrve i trepavice, što ih je koštalo neverovatnih 240.000 australijskih dolara (oko 157.000 evra).

"Uvek smo se igrale, kada ja ne bih želela da pričam sa svojim dečkom, Ana bi se javljala umesto mene", priseća se Lusi, koja kaže da se često desi i da se posvađaju. "Naravno da se svađamo. Kada ste sa nekim po ceo dan i ceo život, idete jedno drugom na nerve. Ali se na kraju uvek pomirimo", dodaje ona.

Ovako su izgledale pre operacija
 

Kada im se otac razboleo, napustile su kurs lepote i posvetile se njegovoj nezi. Pošto je preminuo odlučile su da uvećaju grudi, inspirisane Kim Kardašijan. Od B veličine nastale su grudi broja D.

Iako ih mnogi upozoravaju da njihova bliskost nije zdrava i da neće dobro doneti drugoj ukoliko se jedna uda i odluči da se odseli, one kažu da ne mogu da zamisle takav scenario: "Ne možemo da zamislimo dan koji nećemo provesti zajedno", kaže Lusi.

Nedelja 09.03.2014. 12:18
Boze mili ja se pitam dal je majka rodila ovakve bu..le.
Nedelja 09.03.2014. 12:51
ovo treba da se ubije..da se ne razmnozava..
Nedelja 09.03.2014. 13:42
Bliznakinje jesu, lepotice nisu...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online