Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Sreda 08.01.2014.
03:18
Vesti A

Izbačena iz teretane zbog prekratkog šortsa

Vlasnik gimnastičke dvorane iz Darvina rekao je svom klijentu Maji Lukić (25) da obuče duži šorts, ako želi da ponovo uđe kod njega.

Uvreda: Vlasnik rekao da šorts Maje Lukić pripada strip-klubu
 

Fizioterapeutkinja po zanimanju, Lukićeva kaže da je nosila na sebi "puma" šorts kada je menadžer usred vežbe došao kod nje i rekao joj da njena odeća nije prihvatljiva u njegovoj dvorani Snap fitnes u Jaravongi.


Vlasnik Grif Devis kazao je za NT Njuz da šorts Maje Lukić pripada strip-klubu.


- Ako ona želi da nosi šorts te dužine i pokazuje svoje intimne delove, to je njen posao, ona može u strip-klubove. Mi imamo standarde koji važe u svim gimnastičkim dvoranama i odnose se na različite oblike i veličine i kao zaštita verskih grupa jer su ovo dvorane svima namenjene, rekao je Devis i dodao da postoji jednostavan način da se odredi da li je komad odeće preoskudan da se nosi u dvorani.

Ima i otvorenije odeće

Ona navodi da ima drugih korisnika dvorane koji nose šortseve iste dužine kao njen.
- Neki su čak otvoreniji, ali ja samo nosim ono u čemu se osećam prijatno. Dolazim da vežbam, ne da privlačim pažnju, ali se u svojoj koži dobro osećam. Ja sam osoba koja se smeje kad se ovako nešto dogodi, ali mnogi moji prijatelji kažu da bi bili besni da su u mojoj situaciji. Moguće da ću se opet vratiti u istom šortsu.

- Kada neko dođe i tokom vežbe pokazuje svoje intimne delove, onda je prekratko - rekao je on.

Po njegovim rečima, pravila o odevanju u klubu predviđaju da klijenti ne mogu da nose uske gornje delove odeće i izlažu svoje grudi. To su, ističe on, pravila u svim klubovima njihovog lanca u Australiji i svetu.

- Neki idioti pokušavaju da dođu bez majica, čak iako im je rečeno da se pokriju. Naša dvorana prima osobe od 16 do 60 godina i naša je dužnost da štitimo i njihove interese.


Maja Lukić kaže da joj je najpre prišla menadžerka i rekla da je zbog njenog šortsa bilo "mnogo pritužbi" od drugih mušterija, kao i "viših šefova".


- Rekla je da su mi šortsevi prenapadni i prekratki i da je njihov posao da zadrže svoju politiku od pet zvezdica. Ja sam se nasmejala i rekla: "Ovo je prvi put, nosila sam iste šortseve u dvoranama u Sidneju, Brizbejnu i Darvinu i nikada nisam imala problema, to je sasvim normalan šorts za gimnastičku dvoranu."

Sreda 08.01.2014. 11:58
Kada bi se ovo primenjivalo i za nase starlete, i porno-pevaljke ni jedna ne bi imala posla.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online