Utorak 7. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Subota 30.11.2013.
12:33
24sata.hr A

Devojka ga ostavila zbog malog penisa, a on snimio dokumentarac

Amerikanac Patrik Mut (30) ostao je posramljen pošto je zaprosio devojku na poluvremenu košarkaške utakmice UCLA. Odbila ga je, između ostalog, zato što ima mali penis.

Od svoje nesreće napravio dokumentarac: Patrik Mut
 

Odlučio je da proputuje svet i razgovara sa ženama, muškarcima i medicinskim stručnjacima kako bi odgovorio na večno pitanje da li je veličina bitna. Snimio je i dokumentarac o svom malom penisu koji je nazvao "UnHung Hero".


"Uvek sam se suočavao sa stvarima koje me čine nesigurnim, a sada sam odlučio da odgovorim na pitanje koje verovatno muči mnoge muškarce", rekao je Patrik za Njujork Post.


Čak je pričao s bivšim devojkama. Na lestvici od jedan do deset, jedna mu je dala trojku, a druga je pristojno rekla "mogao bi biti veći". Devojka s kojom je izgubio nevinost kaže kako nije ništa osetila.


"Nije mi bilo ni neprijatno razgovarati s ljudima. Imao sam osećaj da radim uslugu svim muškarcima s tim problemom", rekao je. U dokumentarcu od 24 minuta razgovarao je i s medicinskim stručnjacima koji su potvrdili kako mu je penis ispod prosečne veličine. Ipak, ne želi da otkrije tačnu veličinu. Za "Rolling Stone" je rekao kako je merio, ali podaci se svaki dan menjaju.

"Hirovito je to stvorenje. Ali, da, ako je prosek oko 13, 14 centimetara, ja sam definitivno ispod proseka", rekao je. Žene s kojima je razgovarao na ulicama Los Anđelesa, Njujorka, Tajvana i Papue Nove Gvineje priznale su da im je veličina bitna, ali ne i presudna.

U Njujorku je razgovarao s Džonom Falkonom koji ima najveći penis na svetu i otkrio kako je i to problem. Glumac i komičar tvrdi da dokumentarac zapravo pomaže sa svim nesigurnostima jer su mu neki ljudi otvorili dušu o drugim stvarima.

Tajvanci su mu čak ponudili metode za povećanje penisa. Jedan mu je vezao tegove za testise, a drugi mu je ponudio ubrizgavanje tečnosti reptila u penis. Koreanac dr Ju Su Li ponudio mu je presađivanje sala iz stomaka u penis.

Subota 30.11.2013. 13:07
Nekima nije dovoljno ni da si obdaren ko magarac, posebno onim posle porodjaja!! A i ne cudime, pojedine su se toliko trosile da i posle par sekundi imaju obim ko cunak od peci!!! Tako da nije uvek musko, i njegova duzina presudan faktor za njihov problem!!!!
Subota 30.11.2013. 19:47
Povela učiteljica djecu u posjetu u Z00 vrt, obilaze djeca i gledaju razne životinje i naiđu u dio gdje su bili magarci. Životinje se šetkaju ali jedan pružio alatku do zemlje.... Perica: Učiteljice...učiteljice šta je ono? Učiteljica: Hajdemo djeco nije to ništa! Na to će Perica drugu do sebe: Pogledaj ku...ve majke ti, njoj i ovo kod magarca...NIJE NIŠTA !!!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online