Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Utorak 23.07.2013.
10:10
24sata.hr A

Već uradili kraljevskoj bebi horoskop!?

Kraljevska beba još nije proživela dan, a već joj je urađena natalna karta! Novorođeni budući britanski prestolonaslednik rođen je u horoskopskom znaku Raka, kao i njegov otac, ali i pokojna baka, princeza Dajana. Tamošnji vodeći astrolozi su već proučili detetov horoskop i utvrdili da će mali dobro baratati rečima, biti dobrog zdravlja, vrlo intuitivan i ljubazan.

Beba još nije izašla iz bolnice, pa ne znamo kako izgleda, ali joj već znamo karakter
 

- On će biti osoba koja će biti svesna značaja porodice, dužnosti i države. Rakovi su žešći nego što im se priznaje, a njihov znak je znak emocija, brige i osećanja. Verovatno će rano progovoriti. Zbog njegove osetljive prirode, majka Kejt će mu biti snažna vodilja dok bi s ocem mogao imati određene trzavice u odnosu, otkrila je astrolog Linda Loren u bebinom rasporedu zvezda tokom rođenja.

Da je Kejt rodila samo dan kasnije, dečak bi bio rođen u vatrenom znaku Lava. Koliko vode računa o svemu, čudo da nisu odložili porođaj (ako pretpostavimo da je za jednu kraljevsku glavu mnogo bolje da bude "vatrena" a ne "vodena").

Hiljade funti na ime tek rođenog princa

- Porodica je na čelu s jakom Kejt, koja je rođena u znaku Jarca. Energija koju dele kao porodica je jako plava i ljubičasta što mi govori da bi princ Vilijam mogao imati određene emocionalne probleme sa sinom, ali oni će to prevazići. Celokupna boja je žuta - reč je o vrlo jednostavnoj i sretnoj kombinaciji, rekla je Linda dok je astrolog Patrik Arandel zaključio da će budući kralj biti više konvencionalan zbog znaka u kojem je rođen.

POVEZANE VESTI

Utorak 23.07.2013. 10:26
"Ni posle 14 godina nisu pronađene ubice 14 žetelaca u selu Staro Gracko kod Lipljana. Danas se obeležava pomen na nastadale koji su 23. jula 1999. otišli na njivu, a sa nje se nikada nisu vratili. Nepoznate osobe iz zasede su ih ubile, a najmlađi od njih je imao 17 godina. Ubijeni su Milovan Jovanović, Jovica i Rade Živić, Andrija Odalović, Slobodan, Mile, Novica i Momir Janićijević, Stanimir i Bosko Dekić, Saša i Ljubiša Cvejić, Nikola Stojanović i Miodrag Tepsić. " ...
Utorak 23.07.2013. 10:38
sad na BABINE ! da ne kazu opet da ne znamo za red ! Vucic da ponese pogacu, Dacic pecenu kokosku, Mladja dukat, Mrkonjic flasu rakije, a Slavica da popljuje bebu " nista nisi lep, nista nisi lep, pu, pu " ! to je dobro za prosperitet bebe, da uznapreduje brzo u gordog albiona ; il' ce da poraste u celicnu lejdi, il' ce da bude David Beckham ! sto nas dete vise zavoli danas, manje ce nas kara sutra ... i igracke da se kupe obavezno, fond da se odredi iz budzeta, za to mora da ima ... sta je sad, koj moj, sta vam tu ne valja, kulali ste da ima za Miladina Kovacevica, a nema za decu !? jel vam smeta sto "ovi" idu na babine, pa mi bolje nemamo ! drzavni vrh, jebote ! samo fali broj 1, ali
Utorak 23.07.2013. 11:23
Neka se kod nas rađa sto vise zdrave i pametne dece ! A za engleska go.na me "zalibo" !
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online