Nedelja 29. 9. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Petak 14.06.2013.
18:44
lepotaizdravlje A

A zašto žene varaju?

Prema nekim ranijim istraživanjima, prevarama su bili skloniji muškarci. Međutim, novija istraživanje pokazuju suprotno. Čak pet posto žena je prevarilo svoje partnere, dok taj postotak kod jačeg pola iznosi 3%. Osveta, ego, strast, osećanje usamljenosti, različiti interesi...šta je to što "tera" žene na preljubu?

Osveta, ego, strast, osećanje usamljenosti, različiti interesi...šta je to što "tera" žene na preljubu?
 

Osveta

On je nju prevario, pa ona hoće da mu vrati! U stvari, hoće da on oseti bol prevarene osobe.

- Muškarci nisu toliko emotivni i bol osete tek kad se njima dogodi prevara inače ne razumeju koliko su povredili svoju partnerku, kaže Bone Vel, autor knjige "Adultery: The Forgivable Sin".

Zbog uzbuđenja

Uzbuđenje koje ide uz skrivanje, ali i radoznalost da vidi da li može da se sakrije preljuba, takođe su neki od ženskih motiva za neveru. Svakako, nešto u vezi mora da ne valja, čim se ona odlučila na prevaru. Tu se ne razlikuje uopšte od muškarca, zar ne? Razlika je u činjenici da će žena, za razliku od velike većine muškaraca, skrenuti pažnju partneru da je nezadovoljna i čime to. Ukoliko je on "kulira", ona će verovatno pribeći preljubu, jer oseća da "nema izbora".

Ego

Ako se žena oseća zanemareno, vrlo verovatno će lako pasti na lepu reč neznanca. Novi "partner" je sigurno velikodušan po pitanju deljenja komplimenata, za razliku od stalnog partnera, koji to nije uradio ko zna odkad. Žena se pored novog oseća poželjno i seksi, sasvim dovoljno za prevaru mnogima!

Žele da ih uhvate

Ovde su žene iste kao muškarci - idu linijom manjeg otpora, jer nemaju hrabrost da ostave muža ili dugogodišnjeg dečka, koji ih odavno ne čine srećnim. Pošto će, kada otkrije prevaru, muškarac teško preći preko nje, oni će raskinuti ili će se razvesti. Ovu vrstu afere, stručnjaci nazivaju "izlazna afera".

Bračni seks je dosadio

Seks koji je postao više nego predvidiv, a i nema ga mnogo, može naterati ženu da uzbuđenja potraži na drugoj strani.

Usamljenost

Žena se oseća usamljeno u vezi/braku, a neki muškarac je počeo da se mota oko nje i da joj poklanja puno pažnje? Teško će odoleti...

Žele da ožive prošlost

Bivša ljubav joj se vratila u život (na bilo koji način)? Da, vrlo verovatno će pokušati da obnovi romansu s njim. Ne, ne mora da znači da pati za njim, da ga još voli. Ona samo želi da se oseti kako se osećala kada je bila s njim! Povratak u mladost čini da se ponovo oseća mladom, atraktivnom i poželjnom.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 24.06.2013. 12:25
Auuuuuuu koja objašnjenja,koji razlozi majko mila...zbog toga što ženu zasvbi ona stvar kad vidi zgodnog muškarca...objašnjenja,objašnjenja,uhhhhh...ma priebe se i njoj isto eto zašto vara... Kad su tako čedne zašto 30%(statistika) dece nisu od partnera u braku.....ako su toliko moralne zašto dozvoljavaju mogućnost incesta...susret brata i sestre koji se ne poznaju...jer ga je donela sa drugim iz druge postelje...manimo se priča o vrlim ženama i bezobraznim muškarcima. Uvek je bilo 1 na 1 i uvek će biti. Stim što i jedni i drugi ne žele da priznaju gde su šta uradili.
Petak 14.06.2013. 21:50
greška, 97 % muškaraca vara,a jedini razlog koji ovde nije naveden je da žena pronadje boljeg j...ča.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online