Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
15
Četvrtak 31.01.2013.
01:48
Večernje novosti A

"Kako sam prevarila Dačića"

Prašina koja je u utorak potresla ne samo Srbiju već i Evropu, kada su mediji objavili da je premijer naše zemlje i ministar policije Ivica Dačić "naseo" na skrivenu kameru "Nemoguće misije“, sve se više razbuktava. Snimak u kome se jasno vidi da "voditeljka" koja je, navodno, Dačića pozvala u televizijski studio na intervju, ispod haljine ne nosi donji veš, razbuktao je polemisanja i komentare koji su već prevazišli okvire (ne)ukusa ove skrivene kamere.

Dačić je ispao džentlmen: "Voditeljka" Branka Knežević šokirala je premijera Srbije
 

"Voditeljka“ koja je pred premijerom i uključenim kamerama širila noge je Branka Knežević (35), bivša "Plejbojeva" zečica i prva Srpkinja koja se slikala za naslovnu stranu hrvatskog "Plejboja“.

"Ja sam manekenka, foto-model i glumica. Dugo sam radila u Milanu, mada su me zvali da radim i u Rusiji. Glumila sam dosad u tri "Nemoguće misije", tako da sam vrlo rado prihvatila i četvrti poziv autora Gorana Markovića", počinje Branka ekskluzivno priču za beogradske Večernje novosti.

"Volela bih da zajedno zapevamo "Miljacku"

 

Sad da vidi premijera na ulici ili bilo gde, Branka bi ga, kaže, izljubila i zamolila da zajedno otpevaju "Miljacku", jer je, otkriva nam, to i njena omiljena pesma.

 

"I po tome što voli da peva, ali i po ponašanju prema meni dok smo emisiju snimali, mogu da kažem da premijer zaista ima veliku dušu i vidi se da je dobar čovek", kaže "voditeljka“, koja na kraju priznaje i da bi volela da joj dalja karijera ide u tom pravcu - glumačkom.

"Ulogu voditeljke koja će ugostiti premijera prihvatila sam kao veliki izazov. Ja sam profesionalac i ovo sam posmatrala kao što bih i nastup na bilo kakvoj modnoj reviji.

Bivša „zečica“ kaže da je verovala produkciji i da je ponosna što su za tu ulogu izabrali baš nju".

"Koja žena se ne bi ponosila time da premijer sedi preko puta nje i ima naklonost prema njoj. Ponosna sam što sam to bila upravo ja, samim tim što sam znala da je ispred mene tako jak, stabilan i fenomenalan čovek, koji stvarno i treba da vodi ovu državu. Ja njega volim, i njegov sam veliki fan".

Branka priznaje da je imala veliku tremu, ali ne zbog posla, nego upravo "zbog poštovanja prema ministru policije“.

"Trema je bila ogromna, ali samo zato što je preko puta mene sedeo čovek koga izuzetno cenim. Kad su se uključili reflektori, posmatrala sam ga ne kao Ivicu Dačića, nego kao premijera naše države... Ali, kada pogledate emisiju videćete u čemu je stvar. Dačić je džentlmen, a svaka žena u Srbiji bi volela da dobije makar osmeh od premijera".

Ne tiče se RRA

 

"U ovom trenutku Zakon o radiodifuziji ne daje ovlašćenja Republičkoj radiodifuznoj agenciji da se bavi sadržajem sajtova, ali je tako nešto moguće ukoliko dođe do promene zakona. Možda je ovo i dobra prilika da javnost zatraži da se takva ovlašćenja daju kako bi RRA mogla da nadgleda i sadržaje zvaničnih sajtova", objašnjava Goran Karadžić, zamenik predsednika Saveta Republičke radiodifuzne agencije.

Na konstataciju da je ipak u određenom momentu pokazala golo i neizdepilirano međunožje prvom čoveku Vlade Srbije, Branka ponavlja da je to bio samo jedan u nizu poslovnih zadataka na koje je pristala:

"Pa, mnoge glumice se skidaju do gole kože i ništa. Činjenica je da ni mnoge pevačice ne nose donji veš, a stoje na bini visokoj dva-tri metra. Imala sam samo tremu jer mnogo poštujem Dačića i ništa više. Mislim da je sve bilo pristojno, taman koliko premijer treba da vidi. Poenta je bila u tome da Dačić bude sasvim siguran da je video to što je video. Depilacijom međunožja to ne bismo postigli".

Branka kaže da do nje poslednja dva dana dolaze samo pozitivni komentari od ljudi koji su videli trejler za emisiju, a na naše pitanje hoće li dozvoliti svom četvorogodišnjem sinu Nemanji da pogleda ovu epizodu, kao iz topa odgovara.

"Naravno, zašto ne bih?! Nemanja ima samo četiri godine, ali mnogo dobro kapira. Sad je možda premali, ali kada bude imao 10, 12 znaće o čemu se radi. Mislim da treba otvoreno da pričamo o svemu, a ova tema je još jedino tabu u Srbiji. Odnos majke i deteta mora da bude otvoren. I mene je moja majka podržala kada sam joj rekla da ću da učestvujem u ovoj "Nemogućoj misiji".

POVEZANE VESTI

Četvrtak 31.01.2013. 02:07
Blago njoj kada se time fali....
Četvrtak 31.01.2013. 03:45
Ovo je dokaz da su sluzbe bezbednosti razorene...neverovatno je da BiA i ostali nis znali da se ovako nesto priprema presedniku vlade.
Četvrtak 31.01.2013. 05:48
Da je ovako nesto uradila Putinu..........neznam kako bi se zavrsilo!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online