Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Petak 11.01.2013.
16:32
tportal, Vestionline A

Bizarna istorija seksa: Od javne masturbacije do orgija u blatu

Ne kaže se za džabe "sto ljudi, sto ćudi". Tokom ljudske istorije mnogi narodi su imali razne neobične tradicije – od javne masturbacije do ispijanja sperme – a neke od njih postoje čak i u 21. veku.

Tokom ljudske istorije mnogi narodi su imali razne neobične tradicije – od javne masturbacije do ispijanja sperme – a neke od njih postoje i danas (Foto: Ilustracija)
 

Živeli! Sve do dna!
Sambijci su pleme s Papue Nove Gvineje i njihovi momci mogu postati muškarci samo ako ispiju spermu svojih starešina kad napune 17 godina. To nije jedini bizarni deo odrastanja muške dece tog plemena – od svoje sedme godine do rituala zrelosti žive samo s muškarcima i redovno sebi izazivaju krvarenje iz nosa. Jednom kad se venčaju, muškarci nastavljaju s izazivanjem krvarenja iz nosa - u isto vrijeme kad im supruge imaju menstruaciju!

Zarežeš, pa vidiš jesu li zreli
Marduđare iz Australije imaju ritual zrelosti koji kombinuje varvarizam obrezivanja s gutanjem odstranjene kožice s penisa. No nemojte misliti da je najgore prošlo – kad se momci napokon oporave od obrezivanja, sledi im rezanje. Dobijaju rez s donje strane penisa po njegovoj dužini koji zna biti toliko dubok da ceo život nakon toga uriniraju kroz novostvorenu rupu. Pretpostavljamo da verovatno postoji neko objašnjenje za ceo taj postupak, no zaključili smo da je to možda bolje ostaviti za neki članak o bizarnim verovanjima.

Ma kakva Ibica: Evo gde se orgija
Na Haitiju postoji grad po imenu Saut d'Eau u kojem se svakog leta održava ritual posvećen boginji ljubavi. Oni koji praktikuju vudu okupe se i učestvuju u velikoj orgiji. Bizarni ritual zvuči gotovo prihvatljivo, no ako ste zamišljali mnogo isprepletenih golih tela pod mesečinom obasjanim vodopadom, prevarili ste se. U pitanju je više gomila nagih ljudi prekrivenih blatom i krvi žrtvovanih životinja. Ukratko, radi se pre o sceni iz horora nego iz pornića.

Sve ostaje u porodici
Nepalci imaju vrlo malo zemljišta koja su pogodna za poljoprivredu, pa bi se u vrlo kratkom vremenu dogodilo da su pri nasleđivanju parcele postajale sve manje i manje. Domišljati žitelji Himalaja našli su rešenje u venčanju sve braće za samo jednu suprugu – na taj način zemljište ostaje celo, jer velika porodica živi pod jednim krovom.


Razvod uspešnim begom
Vudabiji iz Nigerije venčaju se sa svojim bratancima i sestričnama. Te prve brakove organizuju njihovi roditelji, no mnogi od venčanih uspeju da dobiju razvod na festivalu Gerevol. Jednom godišnje Vudabiji se okupljaju na festivalu Gerevol obojenih lica i u raskošnim kostimima pokušavaju da zavedu tuđe žene. Oni kojima to uspeva iskradu se s devojkom sa zabave i nakon toga se službeno računaju kao bračni par.

POVEZANE VESTI

Subota 12.01.2013. 09:21
Imam utisak kao da namerno tražite "neobicne" vesti samo da bi upotrebili izvornu srpsku reč "bizarno"!?!? To je tako "kul"! Samo ne znam jel to rade jel misle tako da su pametniji, možda u "trendu", ne razmišljaju sopstvenom glavom, baš ih briga... ili su samo glupi? Mada je najčešće kombinacija svega. Prosto neverovatno, nas niko ne treba da potplaćuje da uništavamo sebe i sopstveni jezik. Naši "školovani" novinari kao da se utrkuju ko će bolje to odraditi!!!
Nedelja 13.01.2013. 12:13
Što se tiče zarezivanja urete, postoji jedan jako dobar i jednostavan razlog - kontrola rađanja. Sperma izlazi uobičajno na taj otvor, a kada žele potomstvo jednostavno za pritisnu prstima. Prilično praktično u zemlji u kojoj se mora voditi računa o populaciji jer hrane nema baš u izobilju.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online