Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Ponedeljak 07.01.2013.
10:08
Smedia, Vestionline A

Izaberite "najjači biser" političara!

Svega smo se nagledali i naslušali tokom prethodne (izborne) godine! Neki političari su nas oduševili, neki razočarali, ali je najviše bilo onih koji su znali da nas nasmeju. Izdvojili smo one koje smatramo "jakima", a vas pozivamo da glasate za "najjači".

"Bisera" je mnogo...Izaberite najbolji!
 

U "moru" izjava političara, teško je izdvojiti najbolju. Međutim, ima onih koje se ne zaboravljaju ili bar ne bi trebalo da se zaborave.

1. Zabrana za političare da ulaze u štale i porodilišta

U predizbornoj trci, kažu iskusni, sve je dozvoljeno... Sve dok se nekom drugom time ne ugrožava zdravlje! Upravo na to je mislio Dragan Marković Palma kada je rekao da bi političarima trebalo zabraniti ulaz na pojedina mesta.

2. Tadić i tajkuni siromasi

Mlađan Dinkić i Boris Tadić dugo su sarađivali i "drugovali". Međutim, kada je bivši predsednik rekao da "ne zna da se neki tajkun obogatio tokom njegove vladavine", Dinkić je imao šta da kaže - "da je Tadić smešan".

3. Šta je teže – razvesti se ili dati otkaz!?

I dok se predstavnici privrednika u Srbiji zalažu za izmene Zakona o radu koji će omogućiti lakše otpuštanje, premijer Ivica Dačić ne misli tako. Jedan od vodećih biznismena u Srbiji Miodrag Kostić Kole pokušao je premijeru da približi "stvar" iz svog ugla, a vi pogledajte šta mu je Dačić na to odgovorio:

4. Kafu mi, draga, ispeci – al’ za 120 dinara!

Mada je javna tajna da je sve u skupštinskom restoranu skoro pa džabe, predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Plama smatra cene "sramotno" niskim i prelaže nove:

5. Lep, lepši, najbrži!

Svi znamo da je bivši predsednik Boris Tadić veliki ljubitelj basketa, ali da je imao snagu da trči i Beogradski maraton malo ko je verovao.

6. Du ju spik ingliš?!

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić se u julu mesecu obratio učesnicima Samita šefova država i vlada Jugoistočne Evrope u Beogradu na engleskom jeziku. Pričati ili čitati, nije važno:

7. Du ju spik ingliš?! (2. deo)

Svi su osporavali Tomislavu Nikoliću znanje engleskog jezika. A onda se desilo da je

predsednik ispravio prevodioca na uručenju Sretenjskog ordena:

8. Ako neko zna – zna Koštunica (ili: Da li Dačić pije)!

Poslanik DSS Miloš Jovanović iznenadio je sve prisutne u Parlamentu kada je otvoreno rekao premijeru Dačiću da ovaj pije. Dačić Jovanoviću nije ostao dužan:
 

9. Palma o Ivici ("Vole ga bre ljudi")

Ovako misli poslanik DSS, ali Dragan Marković Palma, posle 20 godina druženja sa Dačićem, ima da kaže nešto sasvim drugo!

10. Po čemu smo specifični - neka kaže (Tadićev) vic!

U martu, Tadić je govorio na skupu "Evropski korak – dobro za sve". Hteo je objasni našu specifičnost i za to je upotrebio vic:

 

SAD GLASAJTE:

ANKETA
Za koji "biser" mislite da je "najjači"?

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 07.01.2013. 13:23
Jaoo tomo crni tomo...pa koji je to jezik nesreco jedna?ne pomaze ovde ni 'masters' ni nista.
Četvrtak 10.01.2013. 07:33
Svakako Nikolić sa svojim engleskim jezikom, još uvek mi bride uši od sramote.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online