Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Ponedeljak 31.12.2012.
18:03
Vestionline A

Srbi koje smo voleli da ne volimo u 2012.

Krajem svake godine dođe vreme da se svode računi... Ni 2012. nije izuzetak, a mi smo ovaj put odlučili da se malo pozabavimo javnim ličnostima i njihovim uticajem na stepen našeg nezadovoljstva, frustracija i stresa, odnosno da vidimo bez koga bi Srbija, po našem mišljenju, bila ljudskija, vedrija i kulturnija - jednom rečju - bolja.

Dakle, pogledajte koje su tri vodeće ličnosti koje su Srbi voleli da mrze u 2012. godini i zbog čega je to tako.

Ivan Ivanović

Ivan Ivanović

Čovek koji vodi svoj šou na televiziji, koji se “zakačio“ sa gotovo svim kolegama i estradnim ličnostima, koji “proziva“ sve redom i sebi dozvoljava da sve kaže i svakoga uvredi, istovremeno nemajući sluha da prihvati nečiju šalu na svoj račun. 

Nekulturni vicevi u njegovoj emisiji, koji “pale kod običnog naroda“, možda na kraju ipak više govore o nama, običnom narodu, nego o njemu koga nije sramota da tu nekulturu produbljuje. 

Ako se “nakačite“ na, recimo Tviter, videćete svakodnevnu polemiku Ivana Ivanovića i druge polovine “običnog naorda“, koja je izrazito nezadovoljna likom i delom ovog voditelja.

 

Jelena Karleuša

Jelena Karleuša

Pevačica koja voli da šokira javnost je definitvno Jelena Karleuša. Slično kao i pomenuti voditelj, na čijem nišanu je često i sama, Karleuša je uspela da se “zakači“ sa veliki brojem svojih kolega, a sa Cecom Ražnatović je završila na sudu. 

Bez dlake na jeziku, Karleuša otvoreno veliča svoj kič i ne stidi se svojih “muzičkih sposobnosti“. 

Sudeći po tome koliko pažnje poklanja svim vrstama komentara na društvenim mrežama, jasno je da je Srbi često “uzimaju u usta“. I to uglavnom u negativnom kontekstu, nadajući se da će proći bar jedan dan da folerka ne odvali neku mudrost u javnosti.


Boris Tadić

Boris Tadić

Bivši predsednik. Maneken. Lepotan. Džordž Kluni. Tokom 2012. bio je više Evropejac nego Srbin, kao i većim delom svog mandata, sve do početka predizborne kampanje.

Tada je Tadić postao srpski seljak, počeo je da namiruje stoku po reklamama i najavljuje prosperitet za Srbiju ako on ponovo bude predsednik, a njegova Demokratska stranka formira vladu.

Da ne dužimo priču, izborni rezultati najbolje su pokazali šta Srbi misle o “upicanjenom“ političaru.

Nahranimo krave

Ovo je vic iz doba predizborne kampanje:
Ustaju seljak i seljanka u 4 ujutru, mrkli mrak. Mora da se radi... Upita seljak svoju ženu: - Je li, Miladinka, ’oćeš li ti da namiriš krave, ili će Boris?


ANKETA
Koju ličnost ste najmanje voleli u 2012.?

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 31.12.2012. 18:04
Борис Тадић је најомрженија личност!!!
Ponedeljak 31.12.2012. 18:09
Јао како волим ове независне вести. Напишу тако лепо чланак о овом трећем доле да се просто одушевим :) Најомраженији је баш он али га прати у стопу садашња власт. Да њих има на листи, гласао бих за 3 и 4, овако само тројка.
Ponedeljak 31.12.2012. 19:57
Ima odvratnijih ljudi u Srbiji od ovo troje.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online