Ponedeljak 6. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Ponedeljak 31.12.2012.
16:25
Vestionline A

Ovome smo se smejali u 2012.

Kako izabrati najsmešniji video iz 2012.?! Nimalo lak posao...ali ne i nemoguć. Od najbizarnije skrivene kamere u liftu, preko najbolje vokalne interpretacije na zadnjem sedištu policijskog auta do najluđe orgazmičke reakcije pri pogledu na neki automobil, godina na izmaku bila je, malo je reći, bogata i zabavna...

Godina za nama je bila prepuna smešnih videa. Izdvojili smo nekoliko...
 

Najbolja skrivena kamera godine

Brazilci baš nemaju granice kada je skrivena kamera u pitanju, toliko da je moglo biti ozbiljnih žrtava slabašnog srca.


Najluđe pevanje

Vrlo zabavan video. Koji bi pandur očekivao da mladić (29), kojeg je uhapsio zbog remećenja javnog reda i mira u alkoholisanom stanju, ovako srčano i glasno izvodi "Bohemian Rhapsody" grupe Kvin na zadnjem sedištu auta?!

 

 

Najbolji pijanac godine (ako izuzmemo onog koji je zaslužio titulu najboljeg "pevača")

Pijani japanski biznismen teturao se londonskom podzemnom železnicom pokušavajući da se popne pokretnim stepenicama...u pogrešnom smeru. Smehotres!

 

Najluđa reakcija godine

Valjda ne treba previše objašnjavati zašto orgazmička reakcija žene koja ugleda Ferari spada u ovu kategoriju. Napomenućemo samo da ni pre ni posle nismo naišli ni na približno sličnu emotivnu reakciju.

Najluđe saobraćajne nezgode godine

Nakon ove kompilacije potpuno nam je jasno zašto ruski vozači uvek pri ruci imaju kameru. Nikad ne znaš kad će ti ovca ili konj izaći pred auto, kad će se neko zavrteti na putu, kad će naprosto nekome razum otkazati poslušnost...
 

 

Najblesavija službena greška godine

Greška koja se dogodila na otvorenju šestog regionalnog skijaškog festivala u Kostanaiju u Kazahstanu sigurno je izazvala malo zadovoljstvo Saše Barona Koena. Naime umesto nacionalne himne na razglasu su se začule note pesme "Living La Vida Loca" Rikija Martina.

 

 

"Najlepši" video godine

Koka Kola je skupila 90 sekundi isečaka snimljenih nadzornim kamerama koji prikazuju samo lepe trenutke i od toga napravila reklamu. Eto zašto sve nije tako crno.

 

Najbizarnija osoba godine

Ko nema u glavi, ima u nogama. Ili obrnuto. Ali neki, čini se, veruju da nemaju ni jedno ni drugo pa se pretvaraju u omiljene likove iz crtaća, životinjskog sveta ili možda sveta lutaka. Valerija Lukjanova (21), ukrajinska manekenka, postala je internetska zvezda zahvaljujući tome što je uradila toliko estetskih operacija da se ozbiljno približila životnom cilju - da izgleda kao Barbika.

 

 

Najlepši fleš mob godine

Metro je oduvek bio omiljena meta bizarnih poduhvata, ali ovaj se ubraja u one priče sa srećnim krajem. Naime simfonijski orkestar iz Kopenhagena spustio se u podzemnu železnicu i zasvirao "Peer Gynt", na oduševljenje putnika.

 

 

Nadamo se da ste se bar pet puta nasmejali gledajući naš izbor... :)

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 31.12.2012. 20:07
Pijance ne volim nikako, pa čak ni kada pevaju. Samo tren treba da iz pevanje pređu u urlanje i tučnjavu.
Ponedeljak 31.12.2012. 20:53
Najbolji su prvi video (neki,verovatno spanci u liftu) i zadnji (lepa muzika).Pozdrav i srecna nova!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online