Ponedeljak 13. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 02.01.2013.
12:49
Vestionline A

Ovo smo gledali u 2012: Video snimci koji su nas osvojili

Svakoga dana pogledate bar jedan snimak na Jutjubu, zar ne? A neki su vam sigurno bili posebno zanimljivi. Hajde da vidimo koji su to video snimci bili najpopularniji u 2012. godini. Neke od tih snimaka ste verovatno već videli ili barem za njih čuli, ali vam neće smetati da se podsetite, zar ne? A na kraju teksta je i video - kompilacija najsmešnijih snimaka....

Jutjub je izbacio listu deset najpopularnijih video snimaka u 2012. godini, a listu je obeležio koji? Pa naravno – Gagnam stajl!

Na listi je svakako najpopularniji Gangam stajl: Nismo iznenađeni, zar ne?!
 

Kompletan godišnji Jutjub editorijal snimljen je u Gagnam stajl fazonu, koji je na toj video mreži pregledan gotovo milijardu puta. Pogledajte Jutjub Premotavanja za 2012. godinu:

U nastavku su dati video snimci koji su na neki od načina obeležili prethodnu godinu. Inovativni, zanimljivi, drugačiji i nesvakidašnji. Ovih deset video snimaka možda nisu najpopularniji po broju pregleda, ali su ono najbolje što se našlo i gledalo na kanalima Jutjub portala u 2012. godini. Od komedije, preko edukacije, dokumentarca i osvete, do obrade i neočekivanog muzičkog hita.

1. Najzabavniji video: Obični momci iz kraja pitaju se čemu sva ta ljubavna pitanja i gde to vodi (Why you asking all them questions? .. #FCHW)


2. Najkontroverzniji video: Priča o devojčici i njenim roditeljima, koja je šokirala Fejsbuk zajednicu (Facebook Parenting: For the troubled teen.)


3. Parodija godine: Predsednička trka u Americi, sezona broj 2 (Barack Obama vs Mitt Romney. Epic Rap Battles Of History Season 2)

 

4. Muzički video godine: Ništa bez Džastina Bibera ("Call Me Maybe" by Carly Rae Jepsen - Feat. Justin Bieber, Selena, Ashley Tisdale)

 

 

 

5. Najbolja obrada pesme: Gotjeov hit na malo drugačiji način (Somebody That I Used to Know - Walk off the Earth (Gotye - Cover) )

 

 

6. Najdeljeniji video klip: Tridesetominutni izveštaj sa Marsa (KONY 2012)

 

 

7. Kampanja godine: Oglasna kampanja za TNT kanal u Belgiji (A dramatic surprise on a quiet square)

 

 

8. Neočekivani hit godine: Kada violina zavlada ledenim prostranstvima... (Dubstep Violin- Lindsey Stirling- Crystallize )

 

 

9. Hit godine: Feliksov skok sa ivice svemira (Felix Baumgartner's supersonic freefall from 128k' - Mission Highlights )

 

 

10. Video godine: Svi smo đuskali uz čudo iz Koreje (PSY - Gangnam Style)

 

 

A najsmešniji trenuci?

 

U samo šest minuta i 45 sekundi spakovani su najsmešniji trenuci, objedinjeni pod imenom "The 50 Best Viral Videos Of 2012".:

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online