Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 18.12.2012.
10:58
index.hr A

Najgori saveti za upoznavanje muškarca snova

Svaka od nas je u jednom periodu života bila singl i svakoj od nas je bar jedna prijateljica, u dobroj nameri, davala savete kako da se ponašaju na sastanku sa potencijalnim dečkom. Pročitajte najgore od njih:

Postoje saveti, koji ne vode do cilja - nove veze
 

Upiši se na salsu

"Upoznaćeš hrpu novih ljudi, zabaviti se, a možda upoznaš i nekog super tipa" - savet koji bi u romantičnoj komediji rezultirao pronalaskom princa na belom konju, ali u stvarnosti nas odvede na kurs salse na kojem dominiraju žene, jer su i one poslušale svoje drugarice.

Budi otvorena, ali ne previše otvorena

"Moraš biti dovoljno otvorena da ti ljudi priđu, ali ne previše otvorena, jer ćeš delovati očajno" - savet koji šalje zbunjujuće signale i nama i ljudima koji bi nam možda prišli. Neki će vam savetovati da odbacite određeni tip muškarca, a neko da date priliku svakome... Rezultat: Ispran mozak i neprirodno ponašanje na izlasku.

Voli sebe, inače te niko neće voleti

Voleti sebe je u svakom slučaju poželjno, ali to može biti jako opasno područje, pogotovo na prvom sastanku. Devojka koja previše voli samu sebe, može da deluje umišljeno i bahato, što neće dobro proći. Tu je i zamka: Mnoge će žene razviti teoriju da im, ako vole sebe, ne treba tuđa ljubav, što je donekle tačno, ali ujedno i stvara stav da nam stvarno ne treba muškarac. Ako si na sastanku i želiš da upoznaš tipa, ali istovremeno šalješ signale da si nezainteresovana, sumnjamo da će doći do drugog zajedničkog izlaska.

Obuci nešto crveno

Istraživanje iz 1993. pokazuje da muškarci vole žene u crvenom, jer šalju poruku da su slobodne za seks, ali ujedno i izazivaju potrebu za brakom u muškarcu: Ovakvi saveti su često potkrepljeni znanstvenim činjenicama, ali činjenica je da se i one menjaju na mesečnoj bazi. Naš savet: Ne uzimajte modne savete od naučnika.

Daj mu šansu

Prvi sastanak nije bio dobar? Daj mu još jednu šansu, idi i na drugi sastanak, idi na treći...Udaj se za njega, možda ga zavoliš... Muškarci nikada ne dobijaju ovakve savete, jer njihovi prijatelji slede ovu logiku: "Nije ti bila privlačna? Ok, kreni dalje".

Ne kažemo da treba odmah da precrtaš tipa koji ti se nije jako svideo, ali ako ti je užasno išao na živce, nema potrebe za ponovnim sastajanjem.

POVEZANE VESTI

ZANIMLJIVOSTI Ovo ih mnogo zbunjuje!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online