Nedelja 19. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 04.12.2012.
12:51
tportal, Vestionline A

Muškarci svrstavaju žene u 10 kategorija

Svi muškarci imaju kategorije u koje stavljaju devojke koje prvi put vide u životu...a u stvari se radi o stereotipima koji nisu iskorenjeni čak ni u 21. veku! Razmišljate li u koju kategoriju vi spadate, drage dame? A vi , dragi muškarci, da li ovako vidite žene?

Čim muškarac ženu ne vidi kao prijateljicu, već potencijalnu devojku ili romansu, svrstava je u neku od svojih "fioka". Lovepanki sastavio je listu stereotipa, svrstanih u desetak kategorija.

Čim je vidi, stavi je u izvesnu "fijoku"?!
 

1. SEKS ZA JEDNU NOĆ
Devojka s kojom spavaju samo jednom, za muškarce je još uvek laka žena jer je verovatno tako spavala s puno muškaraca i to uopšte nije merljivo s tim da je i on sam već spavao s puno žena. Obično se radi o jako privlačnim ženama s puno samopouzdanja i koliko god muškarci pričaju da za takve nisu zainteresovani, uskočili bi joj u krevet kad god im se pruži prilika.

2. DOBRA DEVOJKA
Takve devojke muškarci cene, ali nisu sigurni da li je zapravo materijal za devojku jer je samo dobra. Budući da ne ostavlja odmah utisak seksi žene, radije je smeste u kategoriju prijateljice.

3. DEVOJKA ZA UTEHU
Ona je uvek slobodna kada mu je potrebna i zna da će mu se javiti na telefon. S njom ne mora da se nalazi niti joj kupuje poklone. Muškarci koji imaju ovaj luksuz obično dobro izgledaju i, naravno, imaju punu podršku svojih prijatelja koji jedva čekaju sočne detalje.

4. NEDOSTIŽNA DEVOJKA

Ona je super seksi, super lepa i ima super posao. Zato joj prilaze samouvereni i zgodni muškarci, dok se ostali "smrtnici" uopše ne usuđuju da joj priđu i najčešće misle da se radi o nadobudnoj pozerki.

Ima li osnova ovakva kategorizacija?

5. SAMOZAVARAVANJE
Ako muškarci nešto ne vole kod devojaka, onda je to kada glumataju da su najlepše na svetu te svima pričaju koliko su neodoljive. Zapravo ih žale jer znaju da su usamljene kao i da još uvek nisu naučile da snize kriterijume.

6. MATERIJALISTA
Ona je lepa i pametna, a druženja s njom su izvrsna. Međutim ima jednu veliku manu – teško joj je ugoditi i nije za one plitkog džepa. Ovakve devojke najčešće dolaze iz dobrostojećih porodica i ponekad nisu ni svesne koliko su zahtevne.

7. TUĐA DEVOJKA
Prijateljeva devojka jednostavno je zabranjeno voće. Bez obzira na to je li im veza pred raspadom ili je očito da nisu dobar par, neke kodekse muškarci će retko kada prekršiti.

8. SPONZORUŠA
Svi znaju za ovaj tip devojke. Ona će biti samo s onim muškarcima za koje proceni da joj mogu pružiti sve što poželi. Ako devojka u društvu muškaraca najviše komunicira s onim koji ima najbolji automobil, automatski će biti proglašena sponzorušom. Takve devojke momci ne smatraju nužno lošim, ali svesni su da im je novac izuzetno bitan.

9. ČISTUNICA
Ona ne voli da razmišlja ni govori o seksu. Izaći će na sastanak, ali njeno ukočeno ponašanje neće je dovesti dalje od prvog susreta. Iako zapravo zna sve o seksu, pravi se kao da je to nešto jako loše i prljavo, a imidž čistunke kod muškaraca stvara utisak lažnog predstavljanja.

10. GOSPOĐICA SAVRŠENA
Ni jedan muškarac nema tačnu definiciju niti opis savršene devojke, ali ona takvom postaje u trenutku kada izgube glavu za njom. Jedini savet o tome kako postati savršena devojka jeste da se ponašate kao devojka koja ima nešto svoje jer različitost i ženstvenost muškarce najviše privlače.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online