Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Četvrtak 29.11.2012.
18:54
Telegraf A

Nakon 19 godina saznao da mu je supruga muškarac!?

Belgijanac (62) je sasvim slučajno saznao da je njegova supruga u mladosti bila muškarac. Nikada ništa nisam primetio zaista, čak nam je i seks bio odličan. Nekoliko puta sam na njenom računaru pronašao slike nekog mladića, ali nisam obraćao pažnju, rekao je on

Nikada ništa nije primetio, čak je i seks bio odličan: Sasvim slučajno saznao da je njegova supruga u mladosti bila muškarac
 

Nakon skoro dvadeset godina braka, Belgijanac Jan (62) saznao je da je njegova supruga u stvari muškarac! Istina je izašla na videlo kada je ženin rođak iz Indonezije to slučajno rekao.

Govoreći o njihovom prvom susretu Jan je istakao da je u trenutku kada je upoznao Moniku mislio da nema ništa ženstvenije od nje.

- Ja sam tada bio pred razvodom, moj prvi brak se završio brzo nakon što sam sreo Moniku.Mislio sam da je prelepa normalna žena, čak sam je i pitao da li želi decu, međutim, rekla je da ne želi, što je meni odgovaralo jer sam već imao dva sina iz prvog braka – rekao je Jan i dodao kako sada shvata zašto joj nikada nije išlo peglanje i ostali kućni poslovi.

Govoreći o svojoj supruzi Jan je istakao kako je odlična kuvarica i kako ni u jednom trenutku nije posumnjao da je ona u stvari muškarac u telu žene.

- Nikada ništa nisam primetio zaista, čak nam je i seks bio odličan. Nekoliko puta sam na njenom računaru pronašao slike nekog mladića ali nisam obraćao pažnju, kasnije sam saznao da je to bila ona u mladosti – priča Jan.

Informaciju o ženinoj promeni pola preneo mu je sin koji je to načuo od Monikinog rođaka iz Indonezije.

- Čitav život mi se srušio u tom trenutku, 20 godina braka je propalo, kasnije mi je i ona sama priznala da je u mladosti promenila pol – dodao je Jan.

Iako je tražio da se Monika odmah iseli iz njihove kuće, sud to nije odobrio. Jan sada ističe da je jedino što želi to da Monika zauvek ode iz njegovog života.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 29.11.2012. 19:03
HAHAHAHAHA Ne mogu da verujem covek 20 godina k..a muskarca i mogu da zamislim u drustvu price o "pederima" pakve je sve pricao a sada... i jos, a sex nam je bio odlican.
Petak 30.11.2012. 09:50
A ljubav? Dvadest godina mu e bilo lepo, sada je izbacuje.
Četvrtak 29.11.2012. 19:59
Toliko o njihovoj inteligenciji ! 20 godina mu treba da ukapira da ima muža ? Globalistička vest, ispiranje mozga, objašnjeno u knjizi od Karamurze.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online