Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Utorak 06.11.2012.
10:04
Alo! A

Hrvatice dolaze na seks u Beograd?

Hrvatice vikendom masovno dolaze u Beograd zbog seksa. "I sluša te, kužiš, i pazi što si rekla, i sudjeluje u spici... a kak su tek zgodni..", kažu za momke iz Beograda, piše hrvatski portal Vebkafe.hr. Kolumnista ovog sajta Domagoj Jakopović Ribafish prepričava utiske iz Beograda svoje prijateljice ovim rečima: "Begeš je metropola, svi su opušteni, veseli i stalno u muvingu, konobari su uljudni, sve radi od 0 do 24, još kad skuže da si iz Hrvatske odmah kreću runde".

"Mini seksualni egzodus" hrvatskih žena u Srbiju
 

U kolumni pod naslovom "Masovni odlazak Hrvatica na seks u Srbiju...", on se bavi fenomenom "mini seksualnog egzodusa" hrvatskih žena u Srbiju.


"Snježana ne prestaje mljeti, sva leprša od uzbuđenja, a ja se isključujem i mrštim obrve. Jer, neću pretjerivati, ali deseti put sam u svega nekoliko mjeseci čuo istu priču. Jel oni kloniraju tog Nemanju!? Dobro, u svakoj priči dotični ima drugo ime i zanimanje, ali stvar sad postaje ozbiljna. Dakle, prijatelji moji, znani i neznani, ako do sada niste shvatili - Hrvatice su u posljednje vrijeme masovno krenule u Beograd na seks turizam. Kao, idu na đuskanje, malo vidjeti splav i noćni život, probati pravu leskovačku vešalicu i strgati se šljivom. Moš mislit. Odoše nam snaše na tuđe salaše, krenule žene na utovar preko grane."


Kolumnista Vebkafea izvodi i nekoliko zaključaka koji objašnjavaju fenomen: mnogo je devojaka koje žive u Hrvatskoj, a iz mešovitih brakova su zbog čega im je drag odlazak u Srbiju i Beograd. Zatim, "kriva" je i muzika, kao i to što se u Srbiji prave bolji filmovi.


"Najslušanija subkultura u Lijepoj našoj su - cajke, pa tu populaciju nevjerojatno privlači odlazak na rodno mjesto tog žanra." Osim toga, u Beograd odlaze i oni koji "vole sve što je tuđe".

Ipak, krivica za ovu tendenciju nije samo u devojkama iz Hrvatske.

"Beograđani su se od pamtivijeka palili na naše cure", tvrdi Domagoj Jakopović Ribafish i citira svoju prijateljicu koja se u Beogradu super provodi sa izvesnim Nemanjom.


"I sluša te, kužiš, i pazi što si rekla, i sudjeluje u spici, i uvijek ima neku pričicu koja se nastavlja na tvoju, i ponaša se kao da mu je stalo to toga tko sam... A i ne pilji mi cijelo vrijeme u dekolte. A kak su tek zgodniii...", ispričala mu je Snježana.


Na kraju kolumne, autor pretpostavlja kako će fenomen seks turizma u Srbiji uskoro ipak da utihne: "Benzin je sve skuplji, a tu se pojavio i novi izazov - seks s Turcima".

Utorak 06.11.2012. 10:22
Sad ce ujke na portalu da odlepe :)))
Utorak 06.11.2012. 10:24
Ta neka , dobro je to , samo rokaj .
Utorak 06.11.2012. 13:33
Да којим случајем нисмо никада живели у једној држави,заједно,данас би вероватно били једни другима најбољи савезници.Можда је све ово показатељ да стасају младе генерације које имају свој став и своје мишљење које не могу покварити екстремисти.На крају крајева ми смо огранци једног стабла.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online