Utorak 23. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 08.10.2012.
15:56
Alo A

Suludi zakoni o vođenju ljubavi

Možda se čini da je danas nemoguće kontrolisati ljudsku seksualnost, a pogotovo državnim zakonima. Ipak u mnogim zemljama postoje službeno propisana pravila o seksualnom ponašanju stanovnika. Primera radi, do 1990. godine u mnogim američkim državama upotreba dilda bila je zakonom zabranjena. Međutim, ovo nije usamljen primer, a mi vam predstavljamo najneobičnije zakone u vezi sa seksom propisane širom sveta, piše Alo.

Foto: Ilustracija
 

SAD - Zabranjena erekcija na javnom mestu!
Poznato je da u Americi svaka savezna država, ali i grad imaju svoje specifične zakone, od kojih su neki potpuno bizarni.

"Sad smo kod kuće, pa može da ti se digne, slobodno!"

U pojedinim američkim državama analni seks je zabranjen. U Detroitu je parovima zabranjen seks u automobilu, osim ako je on parkiran na njihovom vlastitom posedu. Jedini prihvatljiv položaj u seksu je misionarski, a ostali se smatraju protivzakonitim u američkom glavnom gradu Vašingtonu. U Pensilvaniji je muškarcima zabranjena erekcija u javnosti.

Samo oženjeni smeju biti gejevi!
U Teksasu je zabranjen oralni i analni seks između dvojice muškaraca. Ovaj zakon se ne odnosi na muškarce koji su u heteroseksualnom braku! Muškarcima je zabranjeno da vode ljubav sa ženom ako su jeli beli luk, crni luk ili sardine u Aleksandriji u Minesoti. Ako njegova žena ipak želi seks, zakon mu propisuje da mora da opere zube. U Minesoti je, takođe, zabranjeno spavati bez odeće.

Ljubi, ljubi, al samo do pet minuta!
U Oregonu muškarci mogu platiti kaznu ako govore prostote tokom seksa, a ovaj zakon se ne odnosi na žene. U Ajovi poljubac ne sme da traje duže od pet minuta. Mnoge američke države takođe imaju i propisane zakone koji se odnose na polni odnos između dve životinje. U Detroitu je zabranjen seks u automobilu ako on nije parkiran na ličnom posedu parova.

Posao iz snova!
U Guamu, postoje muškarci kojima je stalan posao da spavaju za novac sa devicama jer je u toj zemlji zakonom zabranjeno nevinim devojkama da se udaju.

Velika Britanija - Zabranjen seks na motociklu!
Zabranjeno je voditi ljubav na parkiranom motociklu u Londonu. U Liverpulu žene, koje rade kao prodavačice, mogu biti u toplesu, ali samo ako rade u trgovinama koje prodaju tropske ribice.

Ne jedi jagnje posle seksa!
Islamski zakoni su vrlo strogi kada se radi o seksualnosti, a jedan od bizarnih zakona kaže da ukoliko imate polni odnos sa jagnjetom, počinićete smrtni greh ukoliko jedete njegovo meso nakon toga. U Libanu je muškarcima dopušteno da imaju polni odnos sa životinjama ženskog roda, ali je seks sa životinjama muškog roda kažnjiv smrću.

Ginekolog u ogledalu
U Bahreinu lekar koji je muškarac sme da pregleda ženske genitalije, ali ne tako što će gledati direktno u njih, već samo u njihov odraz u ogledalu.
Za masturbaciju u Indoneziji možete biti kažnjeni odrubljivanjem glave.

Ubij muža, al ne hodaj gola!
Ženama je zabranjeno da hodaju gole u hotelskoj sobi, a bez odeće smeju da budu samo u kupatilu. U Hong Kongu prevarena žena sme da ubije svog muža, ali samo svojim vlastitim rukama, dok ljubavnicu može da ubije na bilo koji način.

Zabranjeni pornići
Nepal, Bangladeš i Makao su zemlje u kojima je protivzakonito gledati filmove koji prikazuju scene seksa, ali i stidne dlačice muškaraca i žena. Zakon ne dopušta prikazivanje scena ljubljenja u filmovima u kojima glume glumci iz ta tri područja.

Seks samo uz prisustvo tašte
U Kolumbijskom gradu Kali ženi je dopušteno da ima seksualni odnos sa mužem, a tokom prvog seksa njena majka mora biti prisutna u prostoriji.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online