Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Nedelja 07.10.2012.
09:40
Alo A

Beograđanka poludela zbog komšijskih orgazama

Kopija pisma koje je jedna stanovnica Beograda prošlog meseca uputila svom komšiji, stanaru zgrade u Novom Beogradu u kojoj živi, postalo je pravi hit na Internetu. Neprospavne noći najverovatnije su naterale ovu ženu da uzme stvar u svoje ruke i jednim dopisom skrene pažnju svom komšiji. Pročitajte o čemu je reč…

Pismo očajne komšinice
 

Dobro je poznato da su zgrade na Novom Beogradu primer neverovatne stanogradnje, pa komšiju u susednom stanu čujete i kad kine, a zamislite kako je tek kada glasno doživljava orgazme. Jedna komšinica je trpela, trpela i na kraju javno opomenula komšiju.

U celosti vam prenosimo sadržaj ovog pisma:

"Dragi komšija!
Prinuđena sam da vam se ovako obratim iz pristojnosti, jer ne bih želela da vas dovedem u neprijatnu situaciju ličnim obraćanjem, mada ne znam koliko bi to za vas i bilo neprijatno s obzirom na šou-program koji priređujete svake noći svojim komšijama, svesno ili nesvesno.


Verujem da ste sjajan muškarac imajući u vidu brojne i intenzivne orgazme vaše devojke, žene… koje smo često prisiljeni da brojimo, zbog vaše bezobzirnosti.
Seks je vrlo dobar i treba ga upražnjavati redovno, ali diskretno. Mislim da ste dovoljno odrastao muškarac da su vam nepotrebni aplauzi vaših komšija, a posebno dece koje u ovom ulazu ima dosta i kojoj je teško objasniti zašto tamo neka teta jauče.


Želim vam uspešan seksualni život i da vas vaša 'alatka' što duže služi, ali vas molim zatvorite prozor i učinite taj čin intimnim, a ne javnim.


S poštovanjem
Vaša komšinica"

Ovaj Beograđanin još je dobro i prošao jer je samo izvrnut ruglu komšija. Da kojim slučajem živi u Australiji mogao je biti i uhapšen, što se i desilo jednom paru zbog glasnog jutarnjeg seksa. U Rovinju je jedan "neispavani komšija" takođe ostavio pismo na ulazu u zgradu gde je zamolio stanare "kojima je sezona parenja da to čine diskretno i uljudno", a u Velikoj Britaniji je jednom paru zabranjeno "vrištanje, glasno uzdisanje, psovanje i podizanje glasa" tokom seksa pošto što su ih zbog remećenja javnog reda i mira prijavile uznemirene komšije.

POVEZANE VESTI

Nedelja 07.10.2012. 10:33
"Snajka" to sam bre ja,Ako ti fali neznosti samo pokucaj na vrata,jer onaj tvoj klipan ionako non-stop visi u kafanu,pa mprobaj ti da budes diskretna! ko prvi zavristi placa veceru!!
Nedelja 07.10.2012. 13:54
Izgleda da je ljubomorna! Fali i njoj alatka komsijina!!!
Nedelja 07.10.2012. 16:19
Silno ! Ha-Ha-Ha !!!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online