Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Sreda 19.09.2012.
20:11
cosmopolitan.rs A

10 znakova da je dobar u krevetu

Upoznali ste sjajnog tipa, ali želite da budete sigurne da će biti dobar u krevetu pre nego što zakažete drugi sastanak? Protumačite sigurne znakove...

Dobar apetit je jedan od znakova

Ima veliki apetit

Predložite izlazak na večeru i posmatrajte ga kako jede. Način na koji uzima hranu dobar je pokazatelj kako će se ophoditi prema vašim ušima, vratu, stopalima... Veliki ljubavnici uživaju u zadovoljstvima koja život pruža, posebno onim senzualnim kao što je hrana. Seks ekspert Tejsi Koks navodi da dobar apetit obično podrazumeva da muškarac ima snažan libido.


Govor tela ne laže

Ukoliko on na prvom sastanku izbegava kontakt očima i drži se podalje od vas onda ne vredi zakazivati drugi sastanak, bez obzira na to šta govori. Ukoliko su mu stopala okrenuta ka izlazu, bolje obucite kaput i krenite. On ili čeka da naiđe neka bolje ili želi da pobegne odatle.


Kako se oblači

Stajling muškarca može se posmatrati dvojako. Ukoliko se preterano sređuje to može značiti da ne voli "haos" u krevetu što svakako nije dobro i da se više brine o svom odrazu u ogledalu nego na to kako će vas zadovoljiti. S druge strane muškarac koji nije opterećen svojim izgledom, toliko da ga baš briga da li mu se čarape slažu sa cipelama, verovatno je previše lenj u krevetu.


Odlično igra

S obzirom na to da ples može biti intiman, strastven i zabavan posmatrajući njegove

Ne mora baš da bude Patrik Svejzi za ples, ali osećaj za ritam ipak mnogo govori

pokrete na podijumu možete steći dobar uvid u to kakve veštine poseduje među čaršavima. Raznovrsnost pokreta, ritam i sposobnost da se izgubi u muzici su ključni pokazatelj. Ukoliko on ne pomera donji deo tela dok igra pretpostavlja se da nije ni preterano strastven.


Ume dobro s novcem

Iako novac ne može da kupi ljubav, može vam dosta reći o njemu. Ukoliko se razbacuje i pokušava da se pokaže putem novca on će vam verovatno prirediti i performans u krevetu tokom kojeg vas verovatno neće pitati šta vi želite. Takvi muškarci imaju određenu seksualnu rutinu i ne trude se da iznađu nove izazove. S druge strane ukoliko je previše štedljiv postoji velika šansa da je takav i u krevetu odn. da nije sklon nikakvim seksualnim egzibicijama.

Njegove ruke

Da li ste primetile šta on radi sa svojim rukama dok razgovara? Sudeći po ekspertima, način na koji muškarac gestikulira otkriva kakav je ljubavnik. Ukoliko tokom večere ne može da prestane da se izražava rukama samo zamislite šta će sa njima raditi u krevetu.


Fantastično se ljubi

Način na koji se ljubi može vam reći dosta o njemu. Ukoliko je poljubac intenzivan, strastven i uzbudljiv velika je verovatnoća da će i seks biti takav.

Ako se slažete u ljubljenju, velika je verovatnoća da će tako biti i u seksu

"Ukoliko se on udržava da gurne svoj jezik duboko niz vaše grlo, neće žuriti sa seksom što znači da će biti predigre u izobilju", navodi Trejsi.

Ljubavnici koji obećavaju su oni koji koriste različite tehnike tokom ljubljenja. Ukoliko gricka, žvaće, sisa, liže i zaista istražuje vaša usta, vrlo je verovatno da će biti odličan u krevetu.


Obožava da isprobava novu hranu

Nije stvar u tome kako jede već šta jede. Ukoliko on tokom večere odbija da proba nešto novo to može biti razlog za britgu.

"Hajde da se ne lažemo, dečko koji ne voli da eksperimentiše u hrani, verovatno to neće raditi ni u krevetu", kaže Trejsi. Ipak, pravi test kada je u pitanju hrana predstavlja deljenje. Dečko koji vam ponudi da probate njegov obrok je definitvino neko koga treba sačuvati.


Vozi stajliš automobil

Muški izbor automobila govori mnogo o njegovom seksualnom umeću. Ali nemojte ovo shvatiti pogrešno. Muškarac koji vozi skup sportski auto može biti više zainteresovan da izgleda dobro nego da se vi provedete dobro. Seksualni eksperti navode da je ono što kažu za brze automobile i veličinu penisa tačno. Poenta ne leži u tome koja kola on vozi, već kako ih vozi. Muškarac koji na manevrisanje obraća pažnju, sigurno će vam pružiti ludu vožnju i u krevetu.


Vežba

Muškarac koji je u formi pretenduje da bude dobar ljubavnik – ima samopouzdanja u svoj nastup, plus i kondiciju da izdrži celu noć. Ipak i ovde postoje dva tipa muškaraca. Oni koji se bave klasičnim sportovima su dobri seksualni partneri, ali rizik se javlja kod fitnes frikova ili muškaraca koji provode sate i sate u teretani dižući tegove. Ukoliko je on i suviše zainteresovan da gradi mišiće to je dobar pokazatelj da mu fali samopouzdanje i da na taj način pokušava da prevaziđe svoju nesigurnost u krevetu.

POVEZANE VESTI

ZANIMLJIVOSTI Ovo ih mnogo zbunjuje!
ZANIMLJIVOSTI Ah, ta oskulacija
Četvrtak 20.09.2012. 19:09
Како овај новинар описује женске потребе испада да би им коњ био идеалан. У форми, грациозних покрета, страствен, једе као луд, има велики језик за дубоко грло, вуче кола и манервише и без возача и може целу ноћ.
Sreda 19.09.2012. 21:37
Koja su ovo prose..vanja ccc...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online