Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Utorak 28.08.2012.
09:18
Press, Vestionline A

Kad vam dozlogrdi komšijin seks!

Stanovnici jedne stambene zgrade u Istri nisu više mogli da slušaju preglasne zvukove "strastvenih komšija", pa su rešili da ostave javno obaveštenje u kome pozivaju na red i mir.

Iskrena poruka "Neispavanog suseda"
 

"Molim komšije kojima je sezona parenja da to čine diskretno i uljudno", napisao je stanar koji se potpisao sa "Neispavani komšija".


Na ovo su reagovali ljubavni parovi iz ove zgrade, koji su se oglasili na Fejsbuku. "Molimo neaktivne komšije da potraže stan u nekom mirnijem kvartu, a stanove prepuste unucima ili prodaju mladim i veselim parovima. U dvorištu imamo dečje igralište na kome se jedva skupi 5-6 dece", navodi se na FB, ali se ne otkriva identitet.
 

Razvijene demokratije usavršile su svoje pravosudne sisteme, pa se i ovakvi komšijski problemi rešavaju pred sudovima. Tako je jednom zaigranom paru iz Velike Britanije zabranjeno "vrištanje, glasno uzdisanje, psovanje i podizanje glasa" pošto što su ih zbog remećenja javnog reda i mira prijavile uznemirene komšije.

Pre ovakve stroge odluke britanskog suda policija je intervenisala 20 puta na poziv komšija, ali neuspešno. Tada su susedi presavili tabak i obratili se sudu.

"Svako ima pravo na privatnost unutar svog doma, ali kada uživanjem u privatnosti uznemiravate druge onda se policija mora umešati", poručio je ostalim strasnim parovima glavni inspektor policije.


Oštećeni muškarac u ovom slučaju, kome je sud zapranio pravljenje buke, a policija upražnjavanje seksa, vadi se na ženu i njenu neobuzdanu seksualnost?!

"Kako neko može živeti negde gde se ne sme imati seks? To je smešno. U svakom slučaju, za buku je uglavnom kriva Džesi. Imamo seks i do sedam sati, pet noći nedeljno. Verojatno ću umreti od srčanog udara, žena me ubija", objasnio je 45-godišnji Kolin.

Utorak 28.08.2012. 09:45
Ma дајте бре.... Па нек се сексају људи... Има ли шта лепше од тога... и боље је да се чују уздаси од секса него јауци од батина и свађа, далеко било...
Utorak 28.08.2012. 09:35
Ja ovog čoveka apsolutno razumem, jer i ja imam identičan problem. Čisto da se zna, ja sam mlada osoba koja takođe upražnjava odnose sa svojom devojkom, ali s'obzirom da živim u zgradi, uvek, ne samo kada su takve stvari u pitanju, vodim računa o komšijama. Mojim komšijama je spavaća soba odmah do moje. I zamislite kako je kada u dva sata ujutru krene vrištanje, stenjenje i ostalo. Taman legnem i krenem da padam u san, a komšinica krene da se dere kao profi porno glumica. I ja onda moram da sačekam da se oni smiluju da bih mogao da zaspim. Par puta sam imao vrlo neugodnu noć zbog toga.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online