Utorak 7. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 14.08.2012.
16:34
dnevnik.hr, Vestionline A

Nekoliko znakova da vas vara

Svaka veza ili brak ima svoje uspone i padove, strastvene epizode i kadrove iz filmova pune drame, suza i razbijenog posuđa. Ali uz ljubav i poverenje, svaki odnos može biti priča sa srećnim završetkom. Ipak, ukoliko vaš odnos počinje da nagriza crv sumnje, koji vremenom postaje sve veći i vidljiviji, obratite pažnju na određene znakove koji bi mogli upućivati na prevaru.

Protumačite "znakove pored puta"
 

Posvećuje vam manje pažnje

Na početku prevare partner će čak pokazivati veći interes za svoju suprugu ili devojku i to zbog griže savesti. Nakon te prvobitne faze i prihvaćanja dvostrukog života koji uspešno vodi, počeće sa zanemarivanjem, ali i povremenim podbadanjem, sarkastičnim primedbama kao i pronalaženju grešaka kod partnerke.

Njegov miris

Upravo mirisni trag probudi žensku intuiciju. Ukoliko partner kući stigne ne mirišući na svoj parfem i odmah uleti u kupatilo ne bi li se istuširao, što nije njegov uobičajen ritual, imate pravo da mu bez ikakvog okolišanja postavite nekoliko pitanja.

Promena izgleda

Sve češći odlasci frizeru, redovno brijanje i obnavljanje garderobe mogli bi upućivati na sasvim novu osvešćenost o izgledu vašeg muškarca. Ali takođe je moguće da želi nekom drugom da se pokaže u najboljem svetlu...

Produženo radno vreme

Već smo se navikli da zvanični kraj radnog vremena nije i trenutak kada odlazimo sa svog radnog mesta. Smanjeni broj ljudi u kancelariji, projekti koje je već trebalo završiti i nezainteresovane kolege zatekli su svakog od nas, pa moguće i vašeg muškarca. Ali ukoliko nekoliko sati produženo vreme odjednom postane svakodnevnica, moguće je da je reč o predanosti nekoj od koleginica, a ne izvršavanju obaveza.

Privatni telefonski razgovori

Bliži li vam se rođendan? To bi mogao biti razlog zašto partner izlazi iz sobe kada razgovara na mobilnom telefonu ili na pitanje s kim je razgovarao odgovori uopšteno ili maglovito. Ko zna, možda vam priprema žurku iznenađenja? Međutim, ukoliko je proslava rođendana već mesecima iza vas, pripazite priprema li vam se neko neugodno iznenađenje.

Surfovanje internetom u kasnim satima

Sumnjivo vam je prečesto proveravanje društvenih mreža ili okviri u uglu ekrana, koji u kasnim večernjim satima upućuju na poruke tokom četovanja? Ako zatvori naglo veb stranicu na kojoj se nalazi, pitajte partnera čemu tolika tajnovitost.

Velika promena u seksualnom životu

Preljubnik se prepoznaje i u seksu. Prečesto vođenje ljubavi u koje uvodi nove poze i eksperimentiše s nekim vama nepoznatim pristupima ili, suprotno, pokazuje nezainteresovanost za vaš seksualni život, dokazuju da je došlo do ozbiljnih promena u vašem odnosu. Saznajte razlog!

POVEZANE VESTI

ZANIMLJIVOSTI Ovo ih mnogo zbunjuje!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online