Ponedeljak 13. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 12.08.2012.
13:13
Female A

Da li i vi ovo radite posle seksa?

Pa, šta to vi radite posle seksa? Za vas smo izdvojili deset najčešćih postseksualnih aktivnosti, a u nekoj ćete se zasigurno pronaći...

Mnogi vole da guguću i da se maze

1. GUGUTANJE

Gledate se u oči i "gugućete". To je idealno za opuštanje u partnerovom naručju, za pričanje, deljenje zajedničkih planova, snova, želja, dakle idealno vreme za najintimnije razgovore. Seks je već učinio svoje i stvorio intimnu vezu između vas, pa kada ste već dali celu sebe, svoju intimu, dajte onda i malo intimnog razgovora. Istina, žene više vole ovu postseksualnu radnju od muškaraca.

2. OKRENETE SE NA DRUGU STRANU

Posle seksa svima dobro dođe malo sna. Ne biste verovali, ali žene to rade češće od muškaraca ili to možda zavisi od toga ko je odradio veći deo posla. Međutim uz sve obaveze koje vas čekaju taj dan ili dan posle, treba se dobro naspavati.

3. GAŠENJE KAMERE

Da, ako ste među onima koji vole da se vide na delu, nakon seksa ćete ugasiti kameru i s partnerom uživati u sopstvenom "filmskom maratonu" s vama u glavnoj ulozi. I naravno, snimljeni materijal ćete vi uzeti, a nećete ga dati njemu. Opreza nikad dosta.

4. ZAPALITE CIGARETU

Mnogi ljudi koji inače ne puše posle seksa vole da zapale cigaretu. Čak i ako vaš partner ne podnosi dim cigarete, zasigurno ste u stanju da na kratko napustite krevet kako biste se "nauživali" nikotina i dima.

Pazi da ti nešto ne promakne

5. PROVERITE MOBILNI TELEFON

Čak i ako ste svoj mobilni tokom seksa utišali, pošto se akcija završi, često ćete prvo posegnuti za telefonom. 
Možda je neko zvao, da li je stigao koji novi imejl… A ako ste dovoljno poremećeni, možda postavite i neki srećni status na Fejsbuk.

6. GLEDATE TV

Ako i inače ne možete bez TV-a, velika je verovatnoća da nakon seksa odmah skačete na kauč (ili ostajete na kauču) i gledate omiljeni program. Naglašavamo, posle seksa, NE za vreme seksa (valjda niste toliki tv zavisnik).

7. MENJATE PROSTORIJU

Ako je mesto radnje neka druga prostorija ili objekat, nakon seksa, posebno žene, odlaze u spavaću sobu. Ako ne u spavaću sobu, onda najčešće, u zavisnosti od stadijuma u kojem je veza, odlaze do kupatila kako bi proverile da li je sve na svom mestu.

Posao neće da čeka: Vašeg šefa ne zanima da li ste u seksi raspoloženju ili ne

8. ODLAZITE NA POSAO

Vaš šef ne mari za to jeste li vi u određenom trenutku u seksi raspoloženju ili ne, i da li biste ceo dan ostali u krevetu, pa očekuje da se kao i svaki drugi dan pojavite na poslu.

Seks pre posla je super, jer bar ćete biti dobro raspoloženi tokom radnog vremena i orni za rad.

9. IDETE DA SE ISTUŠIRATE

Ništa vas neće tako opustiti i pružiti vam još bolji osećaj posle seksa, od jednog vrćeg tuša ili kupke. Pogotovo ako sve to radite s partnerom, tada je to dobra prilika za još malo bliskosti, ali nije loše ni kao predigra pre seksa.

10. JEDETE I PIJETE

Posle seksa, pogotovo onog iscrpljujućeg, najčešće ste prvo žedni (kao i posle svakog vežbanja), ali i gladni (jer ste sagoreli puno kalorija). Nije zgoreg nadoknaditi zalihe.


I? Šta vi radite od svega ovoga?

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online