Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Nedelja 12.08.2012.
05:08
Alo! A

Seks kod strelaca donosi medalje!

Seks pre nastupa sportista najviše odgovara strelcima ako je verovati studiji nemačkih lekara, koji su pažljivo pratili takmičare u ovoj disciplini.

Nemački naučnici smatraju da i vanterenske aktivnosti utiču... pardon, itekako utiču na plasman najboljih u streljaštvu
 

Do subote uveče jedine dve medalje našoj zemlji na Olimpijskim igrama u Londonu podarili su upravo reprezentativci u ovom sportu, Ivana Maksimović srebro i Andrija Zlatić bronzu, a za razliku od njih dvoje, ostali naši sportisti su totalno podbacili, izuzev vaterpolista, koji u nedelju 12. avgusta igraju meč za treće mesto protiv Crne Gore.
 

Ju-hu, odlična vest: Indijski strelac Gagan Narang

No, da se vratimo na ovu zanimljivu studiju, sprovedenu na uzorku od čak 84 sportista oba pola iz različitih sportova, koju je uradio dr Frank Somer (45), redovni profesor na Hamburškom univerzitetu i šef tamošnje klinike. Pomenuti stručnjak je uspehe na borilištima upoređivao uzimajući u obzir seksualnu aktivnost takmičara u periodu od 48 sati pre izlaska na borilište, a kao sportiste kojima polni odnosi uoči nastupa dosta pomažu izdvojio je upravo strelce i strelkinje.


- Kod njih seksualna aktivnost definitivno ima pozitivno delovanje. Smiruje ih i pomaže im da se bolje koncentrišu - izjavio je doktor Somer za nemački “Bild“.
 

E, sad mi to kažete: Britanka Dženifer Mekintoš

Andrija Zlatić, bronzani srpski strelac iz Londona, ne slaže se sa ovom konstatacijom.


- Mislim da je ta studija glupost. Nisam išao u London da orgijam, već da se takmičim, ali vas molim da me ne pitate o tim stvarima više ništa - rekao je za “Alo!“ Zlatić.


Nemački tabloid “Bild“, koji je objavio pomenutu studiju, spremno ju je doveo u vezu sa činjenicom da njihovi strelci na Igrama u Londonu nisu uzeli nijedno odličje, uz konstataciju da se “očigledno ništa nije događalo u njihovim sobama“.


Interesantno, doktor Somer bi zabranio seksualne aktivnosti 48 sati pre takmičenja atletičarima, dizačima tegova i bokserima.


- Kod sportova u kojima je bitna snaga, seks pokazuje negativan uticaj. Loše deluje na eksplozivnost kod, recimo, sprintera - zaključio je ugledni doktor.

Podeljeno 150.000 kondoma!

Svim učesnicima Igara je pred početak takmičenja podeljeno rekordnih 150.000 kondoma. Priznanja da su imale seksualne odnose u Londonu dale su samo tri dame, italijanska plivačica Federika Pelegrini, kao i američke atletičarke Lorin Vilijams i Alisija Montano. Nije baš realno da su samo njih tri iskoristile 150.000 kondoma za dve nedelje, ali se kod njih nemačka studija pokazala kao tačna, jer nisu osvojile medalje. Ali, ako uzmemo primer naše zlatne Milice Mandić u tekvondou, gde je potrebna i brzina i snaga, Nemci možda nisu baš 100 odsto u pravu...

POVEZANE VESTI

Nedelja 12.08.2012. 08:49
Koliko ga volim, onda bi ja bio prvak mnogo godina!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online