Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 14.07.2012.
20:38
Intimatemedicine, Vestionline A

Koja su najseksi zanimanja?

Koja zanimanja najviše uzbuđuju ljude? Da li je vaše zanimanje među njima? Pročitajte u članku...

Dobro, ovo nas ne iznenađuje...

Medicinska sestra i stjuardesa

Dva od najbrižnijih i najmajčinskijih poziva su poziv medicinske sestre i poziv stjuardese. Kod oba radi se o brizi za potrebe pojedinca i upravo zato se ta zanimanja najčešće povezuju sa seksualnim fantazijama.

Naravno da je za obavljanje poslova te vrste potrebna velika doza uslužnosti, ljubaznosti i pažnje. Zato i bude maštu onih koji u seksu vole da se maze i koji se ponekad vole osećati malo nemoćni, odnosno svoje telo prepuštaju u ruke druge osobe.

Kada se zanimanju još doda doza nestašluka, medicinska sestra i stjuardesa u vragolastim fantazijama ubrzo su u mini suknjama s bujnim grudima i nabreklim usnicama.

Učiteljica

Seksi učiteljica

Učiteljica u nestašnim fantazijama personificira intelektualnost i eleganciju uz malo strogoće. Svakako se ne radi više o majčinskom pozivu, već o blago dominantnom položaju žene koja je samosvesna i dobro zna što očekuje od svog "učenika".

Učiteljicu u fantazijama zamišljaju muškarci, koji u krevetu žele ženu koja zna što hoće i koja zna to i uzeti.

U erotskim sanjarenjima, učiteljica se često pojavljuje u kratkoj suknji i košuljici s visokim štiklama i naočarima. Najčešće se muškarci predaju snovima uz prizor u kome učiteljica raspušta kosu i svoj suzdržan i strog govor tela pretvaraju u napaljujuću, seksi i erotsku ulogu.

 

Uslužna i poslušna

Sekretarica

Zanimanje sekretarice je puno puta doživljeno kao seksi zahvaljujući činjenici što udovoljava svim zahtevima svog šefa, dakle nekoga ko je na višem položaju.

Osim faktora uslužnosti i poslušnosti, tu postoji i određena mera intelektualnosti i službenosti koja u fantazijama pre ili kasnije nestaje te nastupa zavodljiva i elegantna žena koja je spremna da izađe u susret.

Sekretarice se u erotskim sanjarenjima pojavljuju - kao i učiteljice - u kratkim suknjama, bluzama, cipelama na štiklu i nose naočare i kosu vezanu u rep.


Vatrogasac

Vatrogasac kao seksi zanimanje važi pre svega u Americi. Žene se prirodno dive muškarcima koji su spremni žrtvovati svoj život da bi nekoga spasili. Sva vrućina i plamen koji pri tom moraju podnositi predstavljaju dodatnu prepreku i ponekad dodatni

Idealan za gašenje "požara"...koji sam izazove

erotski stimulans, jer asociraju na preznojeno telo.

Psiholozi doživljavanje tog poziva na taj način često objašnjavaju činjenicom da žene zapravo duboko u svojoj podsvesti žele biti spašene...spašene od samačkog ili dosadnog života, kako u seksu tako i pri svakodnevnim događanjima. U fantazijama se vatrogasci često pojavljuju goli od pojasa na gore. Dodatnu draž predstavljaju i njihove cevi, koje po mišljenju psihologa predstavljaju penis iz kojeg pršti sperma koja će ugasiti ženski požar.

 

Policajac

Poziv policajca je pre svega seksi zbog svojih ovlašćenja i rekvizita koje koristi. Može vam staviti lisice, pročitati vam vaša prava i zahtevati da uradite tačno ono što on od vas želi. Dakle, policajac je više nego primerena fantazija za žene koje u krevetu žele biti vođene i pod nadzorom.

Njegov pendrek predstavlja penis u uzbuđenom stanju, a pištolj za pojasom mu

Žene zaista vole uniformu...da skinu!

dozvoljava potpunu dominaciju. Ima i pravo da vas pretraži od glave do pete.

Vojnik

Vojnik svoj seksipil dobija zahvaljujući uniformi. Žene koje vole snažne, hladne, neustrašive i čvrste muškarce, često će tvrditi da su vojnici najseksi muškarci na svetu.

Vojnici su seksi ženama koje uz sebe žele čvrstog i neustrašivog muškarca, koji će celog života braniti porodicu. Tako, više nego spašene, one žele biti zaštićene. U krevetu žele biti blago nadvladane i podređene ili, rečeno drugačije, žele muškarca koji zna uzeti ono šta hoće.

U ženskim fantazijama, vojnici su najčešće prljavi, blatnjavi i oznojeni, ali i bez kacige.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online