Utorak 7. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Sreda 13.06.2012.
16:38
24sata.rs A

Irski navijač: Razočarao bih naciju, da nisam probao hrvatske grudi

Njegovo ime je Imon Kigen. Student je iz Irske ali po tome verovatno neće biti upamćen onoliko koliko će se prepričavati njegovo "probanje" grudi jedne hrvatske navijačice na EVRO 2012.

SLika koja je obišla svet: Irski navijač oduševljen hrvatskom ponudom 
 

Imon je iskoristio trenutak spontanosti na tribinama na utakmici Hrvatska - Irska i usnama je dotakao grudi članice HDZ-a.

Plašio se šta će mu reći majka!

Imon Kigen je dodao da se, videvši dan kasnije sliku prvo izbezumio a onda je pomislio na svoju majku.
- Uplašio sam se kako će reagovati kada bude to videla. Zato sam kao prvu stvar ujutro koju sam učinio, napisao njoj SMS u kojem sam joj se unapred izvinio za neprijatnost - ispričao je mladić.
U mestu Salins, okrugu Kilder, Imonova majka Barbara Kigen rekla je za Sun da u prvi čas nije mogla da veruje u ono što je videla.
- Bila sam šokirana. Pitala sam se da li su te devojke to tražile od njega. Pomislila sam da su lažne slike. Nadam se da ne pije previše na Evropskom prvenstvu. Moja najstarija ćerka Ejsli, koja živi u Australiji, prva je videla sliku, a tek posle sam dobila poruku od Imona. Rekla sam mu da ne brine, kao i da će ta slika brzo biti zaboravljena - istakla je Barbara Kigen.

Sliku je potom na internet pustio strelac jedinog gola za Irsku Šon Sent Ledžer i ona je postala mega-hit, a čak je i reprezentativac Italije Mario Baloteli rekao da "irski navijač zna šta treba da radi na Evropskom prvenstvu".

U intervjuu za Irish sun, Kigen je rekao da je ponosan na akt, kao i da nikako neće propustiti priliku da učini isto, ako mu se za to ukaže prilika, na meču sa Španijom.

- Da nisam probao hrvatske grudi, razočarao bih naciju. Zanimljivo, nisam ni nameravao da otvorim usta ka grudima navijačice, osim u tom jednom spontanom trenutku. Bilo je vrlo zabavno, imao sam u sebi nekoliko pinti piva pre akcije. Te dve navijačice su prolazile kroz masu kada je neko uzviknuo 'Izvadite s...e za momke'. One su to učinile, a ja sam skočio na jednu. Ni sam ne znam šta mi bi - rekao je Kigen koji u Irskoj radi na jednoj pumpi, a član je i juniorskog tima čuvenog Šemroka, koji je eliminisao Partizan iz Lige Evrope.

Ljudi ga sada nazivaju legendom, čak i Sent Ledžer iz reprezentacije Irske.

- Ovo je najsmešnija slika koju sam ikada video - napisao je Šon na Tviteru.

Dve hrvatske navijačice, članice HDZ-a, privlače pažnju medija zbog fotografija na kojima su obnažile grudi u znak podrške hrvatskim fudbalerima.

Pošto je objavljeno da je jedna zaposlena u Ministarstvu kulture Hrvatske, usledila je i njena reakcija. Šta je rekla, kao i šta kažu iz pomenutog ministarstva - možete čitati ovde.

POVEZANE VESTI

Sreda 13.06.2012. 16:44
da..da...zgodne hrvatice dolaze kod nas na heftanje..kao Seve..Pokos..Ava.... a ove ružnjikave prate njihove dećke a usput podoje i poneko dete sa zelene reke...
Sreda 13.06.2012. 16:44
To mi vise lici na "prijateljsku" utakmicu :-D
Sreda 13.06.2012. 20:45
vec je dosadno vise,da pisete o ovim lopatama. dajte slike od nekih dobrih navijacica,kao npr larisa rikelme i sl
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online