Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Nedelja 03.06.2012.
18:14
Hercegovina.info A

Ženska boljka: Zašto me niko ne startuje?

Ako želite da vam muškarac priđe, morate mu to dati do znanja. Jednostavno, morate naći način da budete pristupačni. Nekada se situacija sama nametne - iskrsne zanimljiva tema za razgovor ili jednostavno naletite jedno na drugo. Ipak, ne možete samo sedeti i čekati da se princ na belom konju niodkud stvori.

Ako želite da vam muškarac priđe, morate mu to dati do znanja

Okružena drugaricama

Kada devojke stoje ili sede isključivo u ženskom društvu, muškarci su svesni toga da će, čim okrenu leđa, početi odmeravanje i procenjivanje. Dovoljno je teško prići samo jednoj devojci, a kamoli čitavom čoporu. Ako želite da vam neko priđe, nađite način da se izdvojite iz ekipe.


Isuviše atraktivna

Ma koliko vašem egu prijalo da budete “toliko seksi da vas se svi plaše”, budite svesni toga da vam to neće doneti udvarače. Kada je cura previše “nabudžena”, frajeri smatraju da kod nje nemaju nikakve šanse. Pa čak i da uspeju da vas smuvaju, šta jednom normalnom studentu preostaje posle? Vaš stil života je za većinu njih preskup i vi bivate eliminisani kao “teška za održavanje”.


Raskalašna

Ako vam se desi da se u nekom baru do te mere napijete da vam dođe da se popnete na šank i počnete da se uvijate, znajte da će sve muške oči u prostoriji biti uprte u vas. No, najverovatnije vam nijedan neće prići. Takvu devojku muškarci ne shvataju ozbiljno. Ako neko to i proba, taj od vas hoće “samo jednu stvar”.


Izgleda k’o klošar

Ako želite da oterate muškarce od sebe, dobra strategija je da izgledate kao beskućnik. “Apa-drapa” stil oblačenja je u redu i može da bude simpatičan, ali nikako u kombinaciji sa neopranom kosom.

Snob

Smešak i pogled u oči za muškarce predstavljaju pozitivan signal. Obesnost, ljutitost i i stav “previše sam dobra za tebe” oteraće sve pripadnike snažnijeg pola. Ispuštajte pozitivne vibracije i počeće da se “lepe” za vas.


Tu je drugi muškarac

Ako se pojavite u muškom društvu, odajete utisak da ste zauzeti. Muškarci ne mogu da znaju je li neko od prisutnih vaš dečko ili je možda jedan od njih vaš previše posesivni brat, koji bi rado premlatio svakog kome na pamet padne da pipne njegovu sestricu. Neki od njih će možda skupiti hrabrost i raspitati se, ali će većina ipak potražiti nešto dostupniji “plen”.


Prsten

Momci obično nemaju predstavu o tome na kojoj bi ruci trebalo da stoji koji prsten i da li verenički ide na levu ili desnu ruku. Čim vide da se nešto svetluca na vašem prstu, pomisliće da ste zauzeti. Ipak, iz nekog razloga i neudate dame obožavaju da nose prstenje. Ovo je sasvim dovoljan razlog da im pošten mladić nikada ne priđe.

Zauzeta

Lakše je prići devojci koja deluje kao da se dosađuje. Ako u kafiću vide damu koja čita knjigu ili radi na laptopu, oni ne žele da je uznemiravaju.


Neuhvatljiva

Nekada muškarci vrebaju trenutak da neka simpatična cica krene do toaleta, misleći da će je tada uhvatiti samu. Međutim, ako ona brzom brzinom projuri kroz prostoriju ili krene sa drugaricama, nemaju nikave šanse. Vodite računa o tome.


Iza barikada

Ako čitavo veče sedite u ćošku ili se nalazite iza gomile stolica, odsekli ste sebe od ostatka sveta. Zašto bi se iko toliko mučio da bi dospeo do vas i pritom rizikovao da bude odbijen? Pomerite se malo na neko dostupnije mesto.

POVEZANE VESTI

ZANIMLJIVOSTI Ovo ih mnogo zbunjuje!
ZANIMLJIVOSTI Zavedite ga bez greške
Nedelja 03.06.2012. 19:57
Meni je dovoljno da su u grupi od 3-4 i prodje me volja da joj pridjem...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online