Nedelja 28. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 14.05.2012.
19:56
Vestionline A

Pametni odgovori na glupa pitanja

U svakoj vezi se provuče neko glupo pitanje, kad tad. Šokirajte partnera tako da dva puta razmisli pre nego što ponovo postavi neko od ovih sedam pitanja. Upozorenje: ako nema smisao za humor, ovo mu/joj neće biti smešno, duhovito, pametno i vaš napor da sve okrenete na šalu može da se pretvori u veliku svađu.

Zapušite mu/joj usta....bar neko vreme

DA LI U OVOJ HALJINI IZGLEDAM DEBELO?
Jedno od tih pitanja na koje nikada nećete moći da tačno odgovorite, bez obzira koliko se trudili! Zašto se mučiti kad ćete ili pogrešiti ili ćete biti optuženi za pristrasnost? Pa, sledeći put svojoj dragoj ženici na ovo totalno iritirajuće pitanje odgovorite ovako i nikad vas više neće pitati isto.
- Ne, draga, nisi debela, samo je haljina preuska.
- U odnosu na koga? Tvoju drugaricu? Ne, nisi.
- Ne, zaista ne izgledaš debelo u TOJ haljini.

OPA! GDE SI TO NAUČILA???
Da li vas je vaš muškarac ikada upitao nešto ovako? Šta uopšte očekuje da mu kažete na takvo glupo pitanje? I što je najvažnije - da li je tako teško poverovati da ste pre nega imali talentovane ljubavnike i da ste talentovani za ljubav sami po sebi? U slučaju da vaš momak poče da vas ovako ispituje nakon svake demonstracije vaše "veštine", pokušajte sa jednim od sledećih odgovora:
- Na mom poslednjem poslu.
- Sinoć, dok si gledao utakmicu kod ortaka.
- O, ja sam samo prirodno nadarena... trebalo bi da to znaš!
 

OČEKUJEŠ SEKS VEČERAS?

Ako ima smisao za humor, skapiraće poentu

Ovo je jedno tipično žensko pitanje koje je tipična objava rata. Možda vam je već jasno da ste možda nešto zaboravili, nije raspoložena ili nešto nije u redu, a može biti i sve od navedenog. U svakom slučaju, neće vam se posrećiti večeras. Ako je to nešto što se dešava već neko vreme, a vi ne kapirate u čemu je problem, evo nekih pametnih odgovora za razmatranje:
- O, nema problema, upravo sam imao jedan na poslu.
- U redu, a sutra?
- O, ne brini, prestao sam da verujem u čuda.


DA LI SAM BOLJI LJUBAVNIK OD TVOG BIVŠEG?
Ovo pitanje muškarci pitaju češće od žena, uprkos činjenici da im se možda neće svideti odgovor. On verovatno očekuje od vas da kažete: "Da, dušo, mnogo bolji", i sigurni smo da ste to ponovili do sada bar 53 puta, pa se pitate da li bi bilo bolje da snimite glas i pustite snimak da ne trošite glasne žice. Ne brinite, ima mnogo pametnih odgovora koje možete da odaberete da biste ga zauvek ućutkale kao:
- Um ... Da razmislim ... Ne baš ...
- Pa, prlično si blizu.
- Zašto? Da li sam ja bolja od tvoje bivše?
 

ŠTA BI TI RADIO DA ME NISI UPOZNAO?

Ne kvarite trenutak glupim pitanjima

U redu, momci, obratite pažnju, jer je to deo gde bi trebalo da koristite svu svoju maštu da opišete svu tu dramu koja bi nastala da ona nije ušetala u vaš život i unela svetlost, toplinu, sjaj u vašu napaćenu umornu dušu i srce prekriveno prašinom.

Da li ona zna da ima više žena nego muškaraca na ovoj planeti? Dobro, vaš život bi bio mnogo drugačiji da se niste sreli i znajući ono što sada znate, verovatno ne biste vratili sat unazad, ali zašto ona insistira na tome? Nadamo se da vaša lepotica zna za šalu, jer je zaista potrebno da ima smisao za humor ako odlučite da koristite ove odgovore:
- Um... Gledao fudbalske utakmice ceo dan?
- Uživao u životu.
- Ne bih morao da odgovaram na ovakva pitanja.

DUŠO, GDE SU MI KLJUČEVI, DALJINSKI UPRAVLJAČ, MOBILNI?
Ovo pitanje ozbiljno smeta! U stvari, ne zna se šta je gore, pitanje ili nervozno pretraživanje svake ladice u kući! Pa, sledeći put kada vas ovo pita i očekuje od vas da ostavite sve što radite i pomognete u potrazi za nestalim objektom, probajte neki od sledećih pametnih odgovora:
- Na istom mestu gde si ih ostavio, dragi. (uz slatki osmeh)
- Pozovi ih, možda se jave? U stvari, sačekaj tu gde jesi, s obzirom koliko vičeš verovatno su te čuli i upravo trče u tvoj džep.

Šta te briga o čemu razmišlja!

O ČEMU RAZMIŠLJAŠ?
Najbolje za kraj! Ovakvo pitanje bi trebalo postaviti kada ste istinski zabrinuti, ali se obično postavlja kada ste odsutni duhom na nekoliko trenutaka, jer je to veliki prestup". Šta bi trebalo da kažete? Na kraju krajeva, neke svoje misli bi trebalo da zadržite za sebe, bez obzira koliko nevažne one bile. Ako kažete "ništa", pokušavate da sakrijete nešto, ako zastanete pre nego što odgovorite jer vam je um zaista "prazan", bićete optuženi da lažete i, opet, krijete stvari. Šta bi trebalo da kažete? Pa, ne postoji tačan odgovor, ali neki od ovih mogu pomoći da razgovor krene drugim (što, naravno, ne znači boljim) pravcem:
- O trojci.
- Novom seksi kolegi sa kojim ću deliti kancelariju.
- Pa znaš o čemu mislim... (ovo je deo kada on/ona kaže "Da" i počne da priča o stvarima koje su im na umu - odlična strategija)

Šta mislite o ovim odgovorima? Dobro, neki možda i nisu tako pametni (naročito ako posmatramo faktore rizika), ali definitivno će zbuniti "neprijatelja" da dva puta promisli pre nego što vas ponovo upita nešto glupo.

POVEZANE VESTI

ZANIMLJIVOSTI Ovo ih mnogo zbunjuje!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online