Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
11
Petak 11.05.2012.
08:12
The Sun, 24sata.rs A

Britanka, devica u 70. godini, sada spremna za seks

Sedamdesetogodišnja Britanka koja je radila kao kabare pevačica, Pem Šo, nikada nije imala seks. Međutim, sada je spremna da izgubi nevinost, piše tabloid "San".

Pem Šo je spremna za visokog i zgodnog milionera
 

Pem je dugo radila kao kabare pevačica, a njena karijera krenula je "uzbrdo" kada je šezdesetih godina prošlog veka pobedila u jednom TV takmičenju talenata ("Opportunity Knocks").


Kasnije je, između ostalog, nastupala u poznatim TV emisijama, pojavljivala se u reklamama, a stigla je i do Las Vegasa. Pem kaže da je uvek bila previše zauzeta poslom da bi se dala u potragu za pravim muškarcem. Puno je radila, nekada samo spavala po sat vremena. Objasnila je da ne veruje u seks pre braka i da je zato i danas devica.


- Ali sada je vreme. Spremna sam za brak i seks. Međutim, moji standardi su i dalje visoki. Nadam se visokom, tamnijem, zgodnom milioneru - kaže ona.


Pem kaže da nikada nije kasno za stvari koje imaju veze sa ljubavlju i seksom.


- Dobra sam prilika i mislim da odlično izgledam, a i puna sam energije. Imam 70 godina, ali sam mlada u srcu. Ljudi ne veruju kada im kažem koliko imam godina - kaže ona.


Pem živi u Viganu u Engleskoj, a stan je delila sa majkom Lilijan sve dok ona nije 1995. preminula u 97. godini. Na nastupima je uvek imala izazovne kostime i osudne haljinice, a umetničko ime bilo joj je "The Sexational Pam". Međutim, kaže da je sve to bilo zbog karijere.


- Nikada mi nije falilo udvarača. Muškarci su me i cenili prema garderobi koju nosim na sceni i milili da sam laka - kaže ona.


Međutim, nikada nije bila zaista intimna sa muškarcem, nije otišla dalje od poljupca.


Iako je stalno bila okružena zgodnim i poznatim frajerima, odolela je. Jednom prilikom srela je i slavnog britanskog pevača Toma Džonsa, pre nastupa. Čavrljali su pre nastupa, a njihove garderobe delila je samo zavesa.


Pem je opisala i svoj susret sa slavnim britanskim pevačem Inglbertom Hamperdinkom koji se dogodio krajem šezdesetih. Kako kaže, flertovao je s njom, ali je i tada ostala imuna. Tačnije, majka joj je bila veoma stroga pa je sve ostalo na pogledima.

Priznaje da je bilo muškaraca koji su joj se stvarno svideli.


- Godine 1976. zaprosio me jedan radnik iz Blekpula. Rekla sam da ali sam se posle predomislila jer sam shvatila da mi se ne sviđa - ispričala je.


Kako je rekla, jedini muškarac za koga je mislila da joj može biti seksualni partner bio je jedan koji je dolazio da je gleda na njenim nastupima na Malti.


- Ali nisam bila spremna da se skrasim….nije bilo suđeno - kaže Pem.

POVEZANE VESTI

Petak 11.05.2012. 08:35
Које разочарење ће да доживи, кад схвати шта је пропустила...
Petak 11.05.2012. 09:57
Kasno. Vino se pretvorilo u sirće.
Petak 11.05.2012. 10:12
Where no man has gone before... Значи, капетан Џејмс Т. Кирк и да понесе штемајз.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online