Utorak 23. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Četvrtak 12.04.2012.
21:57
eZadar A

Zbog ovih navika će vas zadaviti, kad-tad

Drage dame, sigurne smo da i same imate popis muških navika koje vas iritiraju. Na njemu bi se sigurno našlo: češkanje intimnih delova, podrigivanje, zaboravljanje bitnih datuma, zavisnost od daljinskog upravljača, nespuštanje daske na wc-u itd. Kako nemamo vremena za pisanje knjige, odvojile smo za vas samo nekoliko neobičnih navika od kojih nam se diže kosa na glavi:

Selektivna gluvoća: Čuje samo ono što hoće

Urođena gluvoća

Vi kažete:"Ti i ja kao da smo s dve različite planete! Krevet nijednom nisi namestio, zaboravio si kupiti pola namirnica sa spiska, uporno zaboravljaš da spustiš dasku na wc-u i sad mi te je stvarno dosta", a on čuje: "Ti i ja..... Krevet..... Sad!". Verovatno ste već odavno zaključile da muškarci imaju neverovatnu sposobnost selektivnog slušanja, odnosno upijanja isključivo onih informacija koje mu u tom trenutku gode. To ste shvatile prvi put kad ste mu očitale bukvicu, a od njega zauzvrat dobile blago teleći pogled.

Ali, nemojmo kriviti samo njih. Budimo svesne činjenice da im često serviramo stvari koje zapravo ne mislimo, da smo vrlo sklone prigovaranju i ponavljanju nečega što ne žele da čuju. Zbog toga se oni koncentrišu samo na određene reči koje izgovorimo pa ih protumače na način koji njima odgovara. Rešenje je vrlo jednostavno. Kad poželite da razgovarate o nečem što vam je zaista bitno, pripazite na tajming, skratite monolog što je više moguće i poentu izgovorite u jednoj rečenici.

Idila, idila i kopita

Nakon višenedeljnih izlazaka, odlučile ste da podelite postelju sa muškarcem svojih snova. Utonule ste u dubok san zagrljene s vašim ljubljenim i mislite da bolje jednostavno ne može. Odjednom vas budi nelagodan osećaj grebanja po vašim sveže izdepiliranim nogama. Ne, to nije gremlin koji vam se uvukao u krevet, već neodsečeni nokti vašeg dragog. Iako to nije slučaj sa svima, većina muškaraca zaboravlja na činjenicu da postoji i od genitalija nadole.


Dok žene puno vremena i pažnje odvajaju na svoj izgled i sređivanje, muškarci su skloni zanemarivanju "nebitnih" detalja. Pustite ga neko vreme kako biste utvrdile koliko često zaboravlja na makazice za nokte, jer postoji mogućnost da mu je to promaklo samo ovaj put. Utvrdi li se da zaista postoji mesta panici, otvoreno porazgovarajte s njim o problemu koji vas muči. Ili mu poklonite set za negu noktiju.

Šta ima protiv korpe za veš???

Gomilanje prljavog veša

Mislimo na onaj nelagodan trenutak kad prilikom velikog spremanja naiđete na prljave gaće ispod veš mašine ili prljavu čarapu ispod garniture za sedenje. Takvi komadi odeće vredno skupljaju prašinu i bakterije, a vi ne želite da svaki put uzimate gumene rukavice i štap da biste odbačeni odevni predmet sklonile. Ne shvatamo zašto se inate korpi za prljavi veš. Taj bi deo nameštaja primetili jedino u slučaju kad bi na njega zalepile duplericu iz Plejboja.

Pošto ne želite da svoj dom pretvorite u oazu golih žena, učinite sledeće: objasnite mu da ćete ubuduće prati samo odeću koju nađete u korpi za veš, a da ćete ostatak zanemariti kao što on zanemaruje činjenicu da mu korpa za veš nije neprijatelj.

Dlake u umivaoniku

Ulazite u kupatilo i ŠOK! Dlake na sve strane. Većini muškaraca ne smetaju dlake svuda oko njih, a one koje smetaju probaće da počiste. Ispravak - traljavo počiste. Možda je problem u tome što su dlake relativno kratke pa ih je teže ukloniti, ali, kako god - mesto im je u smeću, a ne po celom kupatilu. Znamo da ste prvih par puta vredno skupljale njihove odbačene viškove, ali sad vam je stvarno prekipelo.

Umesto da poludite, skupite "tragove" koje vam je ostavio i prospete ih po njegovoj fioci sa donjim rubljem - dajte mu do znanja da vam njegova navika stvarno smeta i da biste bile vrlo zahvalne kad bi pokazao znak dobre volje i za sobom počistio.

POVEZANE VESTI

ZANIMLJIVOSTI Ovo ih mnogo zbunjuje!
Petak 13.04.2012. 06:50
Sanetnik za sitničave i aljkave žene.
Četvrtak 12.04.2012. 22:46
gde nalazite gej novinare?
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online