Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
8
Petak 09.03.2012.
22:07
24sata.info, Vestionline A

Drevne lobanje ipak vanzemaljci?

Lobanje stare više od 900 godina, pronađene u Meksiku 1999., izazvale su razdor u naučnoj zajednici. Nakon deset godina istraživanja, zaključeno je da su ljudskog porekla. Međutim, došlo je do novog obrata...

Lobanje koje su prvobitno nazvane ostacima zvezdane dece bile su dotad nezabeleženi fenomen. Zbog ograničenja u istraživačkim kapacitetima, nije bilo moguće provesti potpunu DNK analizu koja bi jednom zauvek rešila dilemu.

Nisu sigurni da li je reč o vanzemaljcima, ali slobodno mogu reći da nije reč o ljudima
 

Pre nekoliko godina sprovedena je nepotpuna analiza na temelju koje je zaključeno da se ipak radi o ljudskim lobanjama. Međutim, novi podaci ukazuju da su rani zaključci možda ipak bili krivi.

Naime, analizom je utvrđeno postojanje barem jednog gena koji ukazuje da lobanje nisu ljudskog porekla, iako većina naučne zajednice još tvrdi da je reč o prirodnoj

Vanzemaljci su među nama!

anomaliji.

Oni koji danonoćno rade na tome da potvrde teoriju kako se zapravo radi o vanzemaljcima tvrde da će im jedino potpuna analiza genetskog koda otkriti pravu istinu. Zato se uzdaju u tehnološka dostignuća koja će im olakšati posao.

Za sada odgovorno tvrde da još nisu sigurni da li je reč o vanzemaljcima, ali slobodno mogu reći da nije reč o ljudima.

POVEZANE VESTI

Petak 09.03.2012. 22:15
pa sta je to cudno? svi smo mi vanzemaljci,jel da smo zemaljci,ne bi se trudili da sto pre srokamo ovu planetu zemlju.........!!
Petak 09.03.2012. 22:23
Jos se ne zna kako se promenio DNK ( Darvinova teorija), Sta je to "kvrcnulo" bio okidac da se promeni DNK - majmuna ili kromanjonca kako god i predje u modernog coveka kakvog sada znamo. Sad su aktuelne teorije da su "zvezdana bica" uticale genetski na neke primate iz davnina ,koji su dobili evolucioni skok i poceli da koriste mozak na drugi nacin osim kako ga sad koriste majmuni vec hiljadama godina. Potvrdu za teoriju nalaze u zapisima starih civilizacija i pecinskih naroda o "bogovima koji silaze na zemlju u vatrenim kocijama i pomazu ljudima". Ti zapisi su na svim kontinentima isti i kod svih velikih naroda. Sumeri - Kina - Maje - Inke - busmani - itd.
Petak 09.03.2012. 22:29
Ne vidim zasto bi bilo cudno ako postoje vanzemanjci!?Ljudskom umu je tesko docarati velicinu kosmosa a samo nasa galaksija sadrzi oko 100 milijardi zvezda i krajne bi bilo sebicno i arogantno tvrditi da smo jedini u univerzumu.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online