Subota 28. 9. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Utorak 28.02.2012.
04:07
Blic A

Žena živela kao muškarac 41 godinu, roditelji ćutali

Britanka Kerolajn Kinsi rođena je 1968. godine u Darvenu kao hermafrodit, odnosno i sa muškim i ženskim polnim organima, ali je živela kao muškarac 41 godinu, jer su njeni roditelji dugo godina krili istinu.

Kerolajn Kinsi - odnosno Karl Džon
 

Kerolajn (42) je većinu svog života bila muškarac, a tek kad je napunila 19 godina roditelji – Monika i Rudolf Bejker - su joj otkrili da je operisana kao novorođenče i vaspitana kao dečak Karl Džon Bejker.

Možda Kerolajn ni tada ne bi saznala istinu o sebi, da nije trpela višegodišnje ismevanje u školi zbog pretpostavki da svačije telo izgleda kao njeno, odnosno njegovo. Kada je saznala istinu, nastavila je da živi kao muškarac. Nakon kratkog, neuspelog braka i perioda teške depresije, Karl Džon je pre dve godine odlučio da se oblači kao žena, a sada želi da trajno postane pripadnica lepšeg pola.

Kerolajn sada otkriva da su njeni roditelji krili istinu od nje(ga) što je duže moguće, jer nisu znali šta drugo da urade.

"Otkako sam bila veoma mlada, znala sam da sam drugačija. Nikad ne bih mogla tačno da kažem kako i zašto. Lekar je savetovao moju majku da mi uskrati moje rođenjem stečeno pravo, šansu da budem žena, kako bih ostvarila drugo pravo i postala muškarac. On je smatrao da će biti lakše sakriti moje ženske genitalije od muških, a s obzirom da moji roditelji nisu znali šta bi drugo, tako su i uradili. Lekar im je takođe rekao da to kriju od mene što je duže moguće", ispričala je Kerolajn.

"Imala sam ženski glas, ali niko mi nikada nije govorio da sam drugačija od drugih. Pretpostavljala sam da svako ima telo kao moje. Čim sam krenula u školu shvatila sam da se ne uklapam. Dečaci su me zvali užasnim imenima, a devojčice su mislile da sam čudna. Bilo mi je teško u školi i nikada nisam imala devojku", navela je ona.

Radnici socijalne službe oduzeli su nju i njenog mlađeg brata Martina od roditelja kada su otkrili da su ostavljeni sami u porodičnoj kući u Darvenu. Kada je napunila 19 godina, Kerolajn je stupila u kontakt sa svojom porodicom.

"Majka je rekla da hoće da mi kaže nešto važno. Rekla mi je da sednem i otišla po album sa slikama kad sam bila beba i detaljima o mom rođenju. Ispričala mi je sve o tom danu", priseća se Kerolajn.

"Odjednom je sve počelo da ima smisla. Čitav moj život ljudi su osećali da sam drugačija. Majka mi je rekla da su poslušali lekara jer nisu znali šta bi drugo uradili", dodala je ona.
 

Kerolajn je nakon toga nastavila da živi kao Karl Džon, radeći u restoranima i pabovima. Brak (sa ženom) se brzo raspao i Karl je upao u depresiju, nakon čega je – više od dve decenije kasnije - odlučio da pokuša da se oblači kao žena.

"Sada želim da operacijom uklonim svoje muške polne organe. To će mi pomoći da ostavim prošlost iza sebe, krenem dalje i pronađem ljubav", dodala je ona. 

POVEZANE VESTI

Utorak 28.02.2012. 06:52
Liči na muškarca, uprkos šeširiću, e sad kako se oseća, to je nešto drugo. Može da se zadesi i greška u prirodi.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online