Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Ponedeljak 13.02.2012.
16:34
Smedia A

Pokloni za Dan zaljubljenih koji poručuju: Ne volim te!

Svake godine ljudi širom sveta troše ogromne količine novca na poklone svojim značajnim drugim za Dan zaljubljenih u nadi da će ih oni doživeti kao znake ljubavi. Međutim, ponekad "znaci ljubavi" mogu da se protumače na pogrešan način, ili pak ti "znaci ljubavi" mogu samo da znače nije me briga, odnosno ne volim te. Ovo nije spisak stvari koje treba da kupite svojoj dragoj osobi osim ako niste totalna šaljivčina. Umesto toga, ovo je spisak poklona za Dan zaljubljenih koji kažu: "Ja te ne volim", zato bi valjda trebalo da ih zaobiđete.

Budite oprezni s poklonom

CVEĆE IZ SUPERMARKETA ILI SA BENZINSKE PUMPE - Kako da znate da je iz supermarketa ili sa benzinske pumpe? Pa, za početak verovatno će biti mrtvo u roku od dva dana. Drugo, neće biti dokaza da je stajalo u cvećarskoj vazi. Treće, zaista je teško da taj smrad benzinske pumpe ispari iz bilo čega, pa čak i iz cveća. Konačno, ako je bio dovoljno glup da ga kupi na ovakvom mestu, verovatno se neće setiti ni da skine cenu sa njega.

PRIRUČNIK O SEKSU - Šta bi bio bolji način da nekome kažete da je mnogo loš u seksu nego da mu kupite priručnik na tu temu? Međutim danas, knjiga o seksu ne mora obavezno da znači da vas on ili ona ne voli ... to samo znači da imate nešto na čemu treba da poradite. A ako vam je vaš partner kupio knjigu sa rečju "idiot" u naslovu ... Pa, šta reći, srećno…

KUHINJSKI APARATI - Ovo uglavnom važi za momke, ali “budimo realni” ako planirate da kupujete svojoj dami nov šporet, mikser, blender ili šerpe možda joj poručujete da ona ne kuva dovoljno dobro za vas, ili je njeno kuvanje toliko loše da je bolje da promeni glavne komponente. Ona definitivno neće imati razumevanja za takav poklon.

ČLANSTVO U TERETANI - Većini ovo deluje prilično očigledno i mogli bi da kažu da poklanjaju članstvo jer vole svog partnera toliko da se brinuo njegovom / njenom zdravlju. E pa to je malo verovatno. Takođe, ako je to slučaj, samo im se pridružite u teretani, pa vežbajte zajedno. Uvek sve radimo bolje kada imamo motivaciju i podstrek od nekog drugog. Veća je verovatnoća da niste zadovoljni izgledom partnera i želite da ga pošaljete na doterivanje fizičkog izgleda.


DONJI VEŠ - Koji je bolji način da omalovažite svoju dragu nego da joj kažete kako nije dovoljno poželjna i bezobrazno seksi za vas? Međutim shvatljivo je da vam je primamljivo da izaberete nešto za vašu devojku ili ženu za šta ste sigurni da bi joj odlično pristajalo. Ali budimo iskreni seksi donji veš dame upravo nose zbog muškaraca. Naravno da neke žene dobiju dodatno seksi samopouzdanje kada nose nešto nevaljalo samo za svog partnera. Međutim velike su šanse da njeno "seksi samopouzdanje" dolazi od nečega što je ona izabrala, zato je bolje da je pustite neka sama odradi tu kupovinu.

ŠALJIVA ČESTITKA - Sasvim je u redu da se trudite da budete duhoviti u svakom mogućem trenutku, ali teško je praviti dobre šale i očekivati da neko to stvarno ceni. Dakle šaljiva čestitka za Dan zaljubljenih je prihvatljiva opcija ako istinski poznajete vašeg partnera. Ako znate da on / ona ima dobar smisao za humor i obično ne pada mnogo na priču o Danu zaljubljenih, e pa onda duhovita čestitka možda i može da prođe. Međutim, ako niste potpuno sigurni da će se vaš partner nasmejati ovakvom poklonu i ostati u dobrom raspoloženju tokom ovog ljubavnog praznika ... bolje je da se klonite ove ideje, piše Head Drama.

Ovo su predlozi za neke poklone koji mogu da odaju pogrešan utisak, ili pravi ako pokušavate da prenesete negativnu skrivenu poruku.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 13.02.2012. 17:01
Ljudi,Srbi sutra je sveti Trifun,zastitnik vinogradara,Valentina slave latini i mi nemamo sa tim njihovim praznikom NISTA:
Utorak 14.02.2012. 08:24
Nabrajanje nepoželjnih poklona treba da bude zanimljivo štivo za čitanje, samo su malo preterali. Šta fali cveću iz supremarketa, ili sa pumpe. Važna je namera, a ne i gde je kupljeno.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online