Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
15
Četvrtak 26.01.2012.
17:37
24 Sata A

Britanka devica u 40. godini, čeka "pravog"

Šarlot Berd iz Eseksa ima 40 godina i nikad imala seksualni odnos, jer kako kaže - čeka onog "pravog" muškarca. Ono što je takođe neobično je da se nikada nije ni poljubila, piše "Dejli mejl".

 Trebalo bi da bude visok, odgovoran, "mlad u srcu", kao i da voli životinje
 

Još kad je bila tinejdžerka, obećala je sebi da neće da vodi ljubav sa muškarcem, osim ako nije sigurna da je on pravi. U maju će napuniti 40 godina, a do danas je održala "obećanje".

Šarlot radi kao menadžerka pozorišta i kako kaže, voli svoj život baš onakav kakav jeste. Ona ističe da ima mnogo prijatelja koji je podržavaju i da je ponosna što je devica.

Naravno, ne gubi nadu da će sredti "gospodina pravog", a kako kaže, trebalo bi da bude visok, odgovoran, "mlad u srcu", kao i da voli životinje. Iako nema visoke kriterijume, do danas takvog nije pronašla.

Kako piše "Dejli mejl", Šarlot je priznala da je u poslednjih deset godina samo dva puta bila na ljubavnom sastanku. Oba su završena neuspehom, a zašto nije došlo čak ni do poljupca - nije objasnila u tekstu.

Ova optimistična Britanka kaže da joj se ne žuri, i iako je vernica, kaže da njena odluka nema veze sa religijom. "Odgovara mi što nisam imala seksualni odnos. Nisam ga imala, pa mi i ne nedostaje. To što nisam imala seks ne čini me čudakom", izjavila je ona za britanski "Sun".

Šarlot kaže da joj to što je nevina pomaže da kontroliše svoj život i da se oseća sigurno. "Viđam mnoge devojke koje pate u ljubavi samo zato što su sa nekim ko ih ne ceni dovoljno. Meni to ne treba", kaže ona.

Ona navodi i da njena odluka nema veze ni sa strahom od intimnosti, kako su neki psiholozi zaključili. "Neki ljudi kažu kako sve ovo radim kako ne bih bila povređena, ali to nije tačno. Ja sam samo ubeđena da je moja odluka ispravna", kaže Šarlot.

Kako kaže, muškarci obično "pobegnu" kada im kaže kakva je "situacija".


"Volim da momcima sa kojima izlazim odmah kažem kakva je situacija, da ih ne zavaravam. To što im kažem na početku umesto da čekam da se zaljube - za mene možda nije dobro. Ali ipak volim da budem iskrena sa ljudima, to je jedino fer", zaključuje ona.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 26.01.2012. 17:46
Evo ja se javljam,ja sam CAR,pa ako ja nisam pravi onda ne znam ko je ............??
Četvrtak 26.01.2012. 18:00
neko joj mora reci da pravi ne postoji hehee.Dodji sestro u Srbiju i odma ce zaboravis sta si pricala,mi Srbi smo pravi macomeni heheeehe.
Četvrtak 26.01.2012. 18:05
To ti je sad kao kad se u bojlera uhvati kamenac na izlazu pa moraš bušilicom (sa dugačkim borerom) da probušiš.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online