Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Nedelja 23.10.2011.
13:21
Index.hr A

Muški delovi tela koje žene obožavaju

Žene zapravo i nisu toliko drugačije od muškaraca kada je fizička privlačnost u pitanju, a određeni delovi tela izazivaju pravu erupciju uzbuđenja u njima. Premda je ženama za ostvarivanje veze potrebno nešto više od fizičke privlačnosti, i njih uzbuđuje pogled na određeni deo muškoga tela. Seksi zadnjica, lepa ramena i mišićavi torzo podstaknuće maštu žena, a većina žena obožava neke od ovih delova muškog tela.

I žene vole da odmere i pogledaju
 

Ramena

Mnoge žene lude na muška ramena jer smatraju da je to najmuževniji deo muškog tela. Posebno volimo kad su na ramenima vidljivi jasno definisani mišići, što u njima budi osećaj sigurnosti i zaštite. Široka ramena njima pokazuju da je reč o snažnom i muževnom muškarcu koji će moći da brine o vama.

Grudi

Pogled na dobro građene muške grudi ženama oduzima dah i budi im poriv za dodirivanjem. Žene vole da prelaze rukama po lepim muškim grudima, a posebno ih uzbuđuje kada im se lagano ocrtavaju mišići. Dlakava prsa nekim su ženama vrlo privlačna, dok druge vole onda glatka, ali grudi su u svakom slučaju jedan od najseksi delova muškog tela.

Usne

Baš kao i muškarci, i žene vole punije usne, jer one deluju senzualno i privlačno. Čim žena primeti lepe usne na muškarcu, u njoj se budi želja za ljubljenjem i maženjem, kažu psiholozi.

Jezik

Iako jezik nije nešto što se uočava na prvi pogled, za žene ima važnu vrednost. Upravo je jezik odgovoran za brojna uživanja u seksu. Ženama nije toliko važan izgled jezika, ali nam je vrlo važno da se njihov partner njime zna dobro da se služi.

Bicepsi

Lepo izraženi muški biceps ukazuje na muškarčevu snagu i muževnost. Osim toga, lepo definisani bicepsi ženama pokazuju i da se muškarac brine za vlastito telo.

Zadnjica

Jednako kao što muškarci promatraju ženske pozadine, i žene pažljivo gledaju muške. Na ceni su čvrste zadnjice srednje veličine čiji se mišići prilikom hoda stežu. Za žene je to vrlo erotičan prizor koji nam budi seksualnu maštu.

Penis

Kad naiđe muškarac koji ih privlači, žene će neprimetno skrenuti pogled na njegovo međunožje. Iako ne mogu puno da vide, ipak će naslutiti šta se tamo krije. Prema nekim istraživanjima, žene više vole veće penise. Međutim, svakoj ženi je puno važnija tehnika.

Bokovi

Bokove ne vole samo muškarci. I žene za vreme seksa vole da osete pod rukom čvrst i lep muški bok. Način na koji se muški bokovi pokreću dok hoda ženama je vrlo privlačan. To je još jedna od stvari koja u ženskim očima ima muževno značenje.

Šake

Veliki muški dlanovi i njegovani prsti ženama su neodoljivo seksi. Muške ruke za mnoge su žene sinonim muškosti. Osim što su to ruke koje ih dodiruju, to su i ruke koje rade te zarađuju za život. Muške ruke u ženskim očima imaju višestruku simboliku i ženama je jako važno da budu čiste i njegovane.

POVEZANE VESTI

Nedelja 23.10.2011. 13:36
Заборавише најважнији орган. Дебели, еротични, набрекли новчаник.
Nedelja 23.10.2011. 16:23
Jos samo da je bogat i to bi bio idalan muskarac.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online