Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Ponedeljak 03.10.2011.
14:30
Mondo A

Umalo se udala za ženu, manijaka?!

Samohrana majka godinama je bila zaljubljena u svog ljubavnika i nadala se da će se udati za njega. Međutim, onda je otkrila šokantnu istinu - njen ljubavnik zapravo je lezbijka i seksualna prestupnica.

Nikol, Li to jest Samanta i njih dv(oj)e zajedno: Čak su i seks imali(e)?!:
 

Nikol Lindzi iz Glazgova (24) je od policije saznala bolnu istinu da je njen "muškarac iz snova" Li, zapravo žena, lezbijka i seksualna prestupnica Samanta Bruks, koja je čak bila i u zatvoru zbog uhođenja 14-godišnje devojčice, prenosi Dejli Mejl. Nikol je inače majka dve devojčice od dve i šest godina, a otkriće da je živela u laži, dotuklo ju je.


"Kad mi je policija sve rekla bila sam u šoku, smejala sam se. A onda sam se pitala koji su mogli da budu njeni motivi. Da li je zapravo bila više zainteresovana za moju decu nego za mene? Prošla sam pakao", ispričala je nesretna Nikol.

A lažni muškarac Bruks išla je tako daleko da je od drvenog valjka za toalet papir napravila penis, obmotala ga zavojima i presvukla s četiri kondoma. Zatim je izmislila da ima rak testisa, da je zbog toga stidljiva i ne voli seks pod svetlima. Kako je i Nikol, kako je sama rekla, sramežljiva i nije volela seks pod svetlima, sve je funkcionisalo.

Isto tako, Bruks je lagala i kako ima ožiljak na grudima od prethodne ljubavnice, koja je navodno opekla zapaljenim komadom drveta. Ali to je bilo samo opravdanje da nosi povez kojim je prikrivala grudi. Sve se to uklopilo nekako u priču, koju je Bruks dugo vremena uspela da drži na vodi.

Nikole se upoznala s Bruks još 2001. godine putem Facebooka, kad je imala samo 14 godina i dok je imala dečka. Licem u lice su se srele tek 2006. godine, kada je Nikol već imala bebu.

Njihova veza trajala je godinu dana, sve do leta 2007. godine, a u oktobru te godine Bruks je završila u zatvoru zbog seksualnog napastovanja devojčice (14). Tokom boravka od 18 meseci u zatvoru Nikol je javila gde se nalazi, ali je navela da joj je presuđeno jer je "pretukla pedofila".

Kada je izašla iz zatvora, opet je kontaktirala Nikol, sada već majku dvoje dece. Da je veza ozbiljna, potvrdila je bračna ponuda - a određen je i datum venčanja.

Međutim, porodica Nikol je bila sumnjičava prema ovom golobradom mladiću, bez Adamove jabučice.

"Nije mi padalo napamet da je žena, jer smo imali redovan seks, ali sam ipak osećala da nešto nije u redu", tvrdi danas Nikol, koja je istinu saznala u septembru, kada je policija uhapsila Bruksovu i saopštila Nikol da je njen voljeni Li zapravo žena.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 03.10.2011. 15:47
.....ovo samo moze da se desi onoj koja mushki polni organ nikad nije videla.....
Ponedeljak 03.10.2011. 15:20
O Boze...
Ponedeljak 03.10.2011. 17:21
Jeste da je su clanovi LGBT ubrojani u seksualnu manjinu sa mentalnom bolesti ali sve drugo ostaje u "taktu normale", kao jedno bolesno manjinsko drustvo etablirano u normalnom drustvu, sto im je i jedini cilj. Svi negativni aspekti kod heteroseksualaca se i ovde nalaze osim sto su zatvorenijeg tipa (stiti ih manjinsko pravo, Ustav etc.). Onaj ko misli da je pedofilija samo kod heteroseksualaca izrazena, taj se grdno vara. Informativnih izvora i cinjenica ima mnogo. O incestu usvojene dece da i nepominjemo (ovoga puta samo) dok im je slogan Ljubav, Mozemo Zajedno i kojekakva druga jeftina baljezganja u javnosti.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online