Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Subota 11.06.2011.
09:24
Press A

Supermen ima baku u Beogradu

Beograđanku Draganu Nikolić (71) lekari su proglasili medicinskim fenomenom, jer je u saobraćajnoj nesreći, sa svega nekoliko modrica, preživela nemoguće - udar automobila, ''let" više od deset metara, propadanje kroz šipražje u dubok jarak i na kraju težak udarac o zemlju, saznaju beogradski mediji.

Kako navodi ''Pres'', neverovatna priča desila se na Banovom brdu gde ju je dok je vozila bicikl prvo udario automobil i izgurao s puta, potom je poletela desetak metara niz strmu ulicu, udarila u ivičnjak i kroz gusto šipražje propala u jarak dubok više od četiri metra.

Dragana je, srećom, prošla sa nekoliko modrica

Udarac njenog tela u zemlju toliko je odjeknuo da su policajci koji su se zatekli u blizini pomislili da je neko pucao. Zabezeknuti prolaznici bili su sigurni da je mrtva, ali je baka Dragana prošla sa svega nekoliko modrica, bez ijednog preloma ili povrede, piše beogradski list.


Posle brojnih pregleda u Urgentnom centru, iznenađeni lekari su je proglasili medicinskim fenomenom i otpustili je na kućno lečenje. O tome kako je prošle nedelje ''letela baka Dragana" danima se prepričava po komšiluku.

- Idem juče ulicom i čujem ljude ''eno bake koja leti"... Tog 2. juna krenula sam biciklom na Adu Ciganliju oko sedam ujutro da se provozam krug, dva.. Samo što sam odmakla od kuće, s desne strane mi je prišao automobil i udario me otpozadi. Pogurao je bicikl i skrenuo me u ulicu Lazara Kunđića koja je jedna od najstrmijih. Bicikl je nekontrolisano jurnuo, zaustavio me je ivičnjak preko koga sam preletela desetak metara i strmoglavila se u jarak. Samo sam se nadala da nisam polomila kičmu - prepričava za ''Pres'' Dragana.

Kako kaže, policija se odmah tu stvorila, jer je bila u blizini.

- Rekli su mi da je udarac odjeknuo toliko da su pomislili da je neko pucao. Mora da je sve to strašno izgledalo jer su ljudi iz okolnih zgrada izašli na prozore i u šoku me gledali. Svi su mislili da neću preživeti, a ja sam prošla s dve, tri modrice. ''Otpisali" su me, a meni ni proteza nije ispala - kazala je kroz smeh 71-godišnja Beograđanka smeje.

Dragana je istakla kako je u Urgentnom centru postala prava zvezda.

- Kad su me dovezli, odmah su me pregledali i uradili silna snimanja. Ispostavilo se da nemam nijedan prelom. Konstatovali su mi modrice i podlive, ali to je bilo sve. Neurohirurg mi je rekao da jedva čeka da mu se završi smena jer ga svi zapitkuju ''da li je moguće da babi nije ništa" - raspoloženo priča ''superbaka''.

Kako navodi, najsmešnije u celoj priči joj je to što je morala da radi i alkotest.

- Ispred ordinacije su me čekala dva policajca kako bi mi uradili alkotest. Tu već nisam mogla da obuzdam smeh. Istina, volim kafanu i u njoj nikada ne pijem sok, ali ovo je drugo - objasnila je ona.

POVEZANE VESTI

Subota 11.06.2011. 11:29
Nista bez sudnjega dana! Nego jesu li pravili alkotest autovozacu i sa koliko su ga kaznili? ;-)
Četvrtak 30.06.2011. 20:34
Ja sam nedavno leteo s bicikla kada mi je točak "zaostao" na bankini,ali sam uspeo da,bukvalno,preskočim korman i vrlo vešto dočekam na noge! Naravno,u blizini nije bilo nikog živog da vidi kako sam u dobroj formi,a da sam se prosuo po asfaltu to bi već videle sve one zgodne prodavačice iz butika na puš pauzi ispred svojih lokala,bujuk dece koji se vraća iz škole,dokoni ulični đilkoši što ne ispuštaju mobilne iz ruku i ko zna ko sve ne još...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online