Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
15
Petak 20.05.2011.
00:46
Srna A

Orgije - nagrada za najbolje radnike!

Nemačka kompanija "Minhen re", jedna od najvećih osiguravajućih kuća na svetu, nagradila je svoje najbolje službenike žurkom na kojoj su mogli da koriste usluge prostitutki. Ova kompanija pruža uslugu dodatnog osiguranja, odnosno funkcioniše kao osiguravajuća kuća za druge osiguravajuće kuće.

Foto: Ilustracija
 

Portparol jednog njenog odeljenja izjavio je za BBC da je nagradna žurka za prodavce osiguranja održana 2007. godine, i da su ljudi koji su organizovali ovaj događaj u međuvremenu napustili kompaniju. Skup za oko 100 gostiju i 20 prostitutki održan je u termalnoj banji u Budimpešti, kao nagrada za najuspešnije službenike.


Nemački poslovni list "Handelsblat" piše da su prostitutke nosile na rukama oznake u bojama koje su sugerisale da su "na raspolaganju", te da bi posle svake pružene usluge dobijale pečat na donji deo ruke.
 

Kompanija koja misli na svoje radnike: Minhen Re grupa

Neimenovani učesnik ove zabave rekao je da su gosti mogli da odvedu žene u krevete u okviru banje i da "rade sa njima šta god su želeli".


"Žene su nosile crvene i žute narukvice. Jedne su bile hostese, a druge bi vam ispunile svaku želju. Bile su tu i žene sa belim narukvicama. One su bile rezervisane za članove upravnog odbora i najbolje prodavce", rekao je ovaj učesnik.


Portparol odeljenja kompanije "Minhen re" potvrdio je da se žurka dogodila, ali je rekao da to nije uobičajeni način nagrađivanja najboljih radnika.

POVEZANE VESTI

Petak 20.05.2011. 10:04
braco srbi i sestre srpkonje. ovde moze veceras zurka da se napravi. ko je za neka se odazove. ( naravno da mogu i ostale nacionalnosti. cak su i pozeljni. )
Nedelja 22.05.2011. 09:47
Smirite se drugovi, sta ako je vest samo patka za stampu........oladte se malo......:-)
Petak 20.05.2011. 06:38
Народе, само је питање времена када ће та сатанска глобализација и екуменизам довести до тоталног уништења свега светог и људског! Све више се на западу велича неморал, блуд, иде се на распаљивање свих врста страсти под маском људских права и демонкратије! Најгоре је то што се беспоштедно намећу њихова болесна схватања остатку света! Узеће нам све што је свето ако им не станемо на пут! Нови светски поредак који се увелико гради и реализује је нова Содома и Гомора. Будимо, макар и задњи, који ћемо одолевати тој сатанској америчко-енглеско-ватиканској агресији! Остало је само још душе да им продамо! Само нам Светосавље може помоћи и спасти нас!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online