Petak 10. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Nedelja 12.12.2010.
14:08 >> 16:24h
Njuz.net A

Nije istina: Pijani Srbin spasao egipatski turizam

Ajkula koja je tokom prošle nedelje u Šarm el Šeiku povredila četvoro i usmrtila jednog turistu savladana je juče kada je jedan srpski turista skočio na nju sa litice nedaleko od plaže, saopštilo je Ministarstvo turizma Egipta.

Kad vide Srbina ajkule se razbeže

Iz ministarstva su rekli da je srpski turista u more skočio pod dejstvom alkohola i pao direktno na ajkulu, usmrtivši je na licu mesta.

"Iako je turista iz Srbije sasvim slučajno savladao opasnu životinju, Ministarstvo turizma mu se zahvaljuje u ime cele zemlje i svih turista koji se trenutno nalaze u Egiptu što nas je oslobodio te napasti. To je spasilo ovaj deo turističke sezone u Egiptu“, kaže se u saopštenju egipatskog ministarstva.

Telo ajkule je posle incidenta odneto na veštačenje koje je pokazalo da je reč upravo o ajkuli koja je proteklih dana sejala teror u egipatskom letovalištu, koje su mnogi u šali već počeli da nazivaju Šark el Šeik.

Egipatska obalska straža je cele nedelje bezuspešno pokušavala da uhvati ajkulu, a neimenovani srpski turista došao joj je glave prošle noći kada je posle burnog provoda sa litice skočio u more.

Redakcija "Njuza“ nije uspela da dođe do njega jer je trenutno u bolnici gde se oporavlja od preterane konzumacije alkohola. Milovan Ubiparip (27), jednog od prijatelja srpskog turiste, koji mu je pravio društvo u trenutku incidenta sa ajkulom, kaže da je njegov drugar Dragan Stević te noći dosta popio i da su u jednom trenutku odlučili da prošetaju.

"Izašli smo iz jednog noćnog kluba nešto pre četiri ujutru, već je bila zora, i odlučili da prošetamo pre spavanja. Ta litica nam je delovala interesantno još prethodnih dana, ali nikako nismo stizali da se popnemo gore. Došli smo do ivice, fotografisali mobilnim telefonom krajolik, a Dragan je u jednom trenutku rekao ’Drži ovo pivo i gledaj sad!’, uhvatio zalet i skočio sa litice. Nisam mogao ni da pokušam da ga sprečim. Kad sam stigao do ivice, video sam ga u moru kako pliva i viče nešto, ali ništa nisam razumeo. Ispostavilo se da je pao na nešto mnogo tvđe od vode i uganuo članak na levoj nozi. Nismo ni sanjali da je u pitanju bila ajkula. Saznali smo to jutros iz novina“, rekao je Ubiparip za "Njuz“.

Egipatska Vlada će, kako nezvanično saznajemo, Steviću i Ubiparipu pokloniti vaučer za besplatno letovanje u Šarm el Šeiku narednih deset godina, a dobiće i zvezde sa svojim imenima u Ulici Srpsko-egipatskog prijateljstva. Ajkula je trebalo da bude preparirana i poklonjena prirodnjačkom muzeju, ali se ispostavilo da su oštećenja suviše velika da bi prepariranje moglo da se obavi.

Pažljivo čitajte!

 

Njuz.net ili "Vesti u ogledalu", portal koji prenosi ovu bizarnu priču, poznat je kao medij koji objavljuje duhovite i izmišljene vesti.

Kako sami za sebe kažu, "Njuz" je satiričko blog izdanje trenutno bez izdavača, a sve vesti koje objavljuje su ili izmišljene ili u službi skretanja pažnje na neku pojavu u društvu. 

Nedelja 12.12.2010. 16:25
Ал` смо зафркани кад се напијемо.
Nedelja 12.12.2010. 18:21
Кихоте, последње највеће јуначко дело које су оствариле црногорске усташе ратног злочинца Секула Дрљевића,чију песму певају као химну и терају потомке његових жртви да то исто раде , било је ношење црногорске заставе на паради педера у Канади. Да би се удворили западној гузи што више, у смислу еманципације, заставу је носила жена која је била лезбејка.
Ponedeljak 13.12.2010. 01:00
Ma ovo je samo dokaz onoj narodnoj :"Pijanog i ludog sam Bog čuva."
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online