Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Četvrtak 08.01.2015.
08:15
D. Đorđević - Vesti A

Predviđanja za 2015. (4): Vreme zmija i mačaka

Vidovnjak iz Vranja Vladimir Vlade Peševski kaže da mu se 29. juna 1999, dan posle Vidovdana, javila "božja sila i naredila mu da progleda božjim očima". Ovaj 56-godišnjak smatra da će Srbiji biti bolje tek posle 2020. godine.

Predviđa ciču zimu: Vladimir Vlade Peševski
 

- Jedini uslov je povratak Bogu, porodici, njenim vrednostima, stvaranju saveza sa pravoslavnim zemljama sa Rusijom na čelu. Ova 2015. godina biće još jedna u nizu koja će Božjom voljom opomenuti narod stavljajući ga na razna iskušenja prepuna bola i patnji.

Našu zemlju zahvatiće vreme zmijskog svlaka i plača mačaka. Vreme zmijskog svlaka znači propast, a plač mačaka nadu u novi život. Ljudi neće prepoznati zmijski svlak, a plač mačka neće shvatati kao nadu u novi život, već će ga terati od sebe na sve načine grehovima. Svakodnevno deca ginu u sabraćajnim nesrećama, umiru od droge, pubertelije su registrovani alkoholičari, devojčice prodaju telo za dva evra, sitni kriminalci su jači od zakona i države, a niko se ne pita za uzroke, već svi odgovor traže u posledicama. Nastaviće se pogibija, đavo će uz Božje dopuštenje uzimati danak u krvi. Sve dok se mnogi ne pokaju, a to je većina koja je na krađi, laži, prevarama, gaženju sirotinje, pa i ubistvima stekla đavolje bogatstvo.

Propast Simpa i Jumka

"Vranje će u 2015. godini oslikavati sveopštu propast Srbije. Propašće velike firme Simpo i Jumko. Nema im spasa jer su odavno opljačkane. Mnogi direktori koji su se u tim firmama obogatili i više od milion i više evra završiće u zatvoru i biće im suđeno", kaže Peševski.

Vlade Božje Oko, kako ga mnogi zovu u Vranju, predviđa poplave, ali i jaku zimu koja će paralisati pojedine gradove. Vidi jedan jači zemljotres u Istočnoj Srbiji i nekoliko slabijih na na zapadu zemlje.

- Srbiju neće spasti Evropska unija, niti će ući u nju jer će se EU raspasti. Postajaće savezi po dve do tri zemlje u Evropi povezane zajedničkim interesima. Srbiju i još 12 pravoslavnih zemlja, dakle ukupno 13, čeka oporavak kada se udruže u savez s Rusijom. Kosovo štiti piramida pravoslavlja, trojstvo: Pećka patrijaršija, manastira Dečani i Gračanica. Na Kosovu je počeo treći svetski rat, tu će se završti, ako ne dođe do neke opšte kataklizme - smaka sveta.

Novi Sad i Vojvodina biće najproblematičniji - najavljuje Vladimir Peševski:

- Poplava preti Banatu, ali i Novom Sadu. Zatrešće se na Fruškoj gori, biće to poslednja opomena svetaca u brojnim tamošnjim manastirima, da se narod vrati moralnim vrednostima. Biće socijalnih nemira, u jednom trenutku, Vojvodina će biti blokirana raznim štrajkovima. Ni širom Srbije neće biti bolje. Bede će biti na svakom koraku.

Velika moralna pošast zahvatiće omladinu, predskazuje naš sagovornik.

- U jednom trenutku nestaće 10 devojaka iz Vranja, biće prodate kao belo roblje. Mnoge devojke biće u rukama demona. Pod uticajem crne magije krenuće na oženjene muškarce i razaranje brakova. Toga će biti puno u gradu, a potom dolaze veštičja vremena, kad će mnogi koji su u rukama razvrata zažaliti što su živi i zavideće mrtvima. Vranje je pod stalnim prokletstvom koje je stiglo od neke žene iz Sobine koja je molila da joj se izbavi ćerka koja su oteli Arnauti iz obližnjih planinskih sela. Molba joj nije uslišana i ona je proklela varoš i ljude. Izbavljenje od tog prokletstva je u stalnoj molitvi Bogu i to u jednoj od najvećih svetinja u kraju, crkvi Uspenija Presvete Bogorodice u Sobini - poručuje vidovnjak iz Vranja.

PROGNOZE ZA SVET

* Meteori padaju na Ameriku

* Makedoniju očekuju poplave u istočnom delu, moguće izlivanje reke Bregalnice. Potom, razorni zemljotres u zapadnom delu, u trouglu Ohrid-Struga-Debar, predviđa Vladimir Peševski.

* Tursku će drmati zemljotresi, poplave, a moguć je atentat na jednog od glavnih političara.

* Australiji prete poplave.

* Rusija će spasti svet od nuklearnog rata. Moguć je manji nuklearni incident. Vidim pokušaj atentata na Putina u Rusiji, napominje naš sagovornik.

* Nemačku očekuju sukobi nacista i ekstremnih muslimana.

* Engleskoj prete ozbiljni teroristički napadi islamskih terorista.

* Francuska, Holandija i Belgija biće pod stalnim udarom muslimanskih ekstremista.

* Južnoj i Severnoj Americi prete meteori koji će pasti i izazvati žrtve, kao i promenu klime.

* Svet će se suočiti s još jednom bolešću koju prenose majmuni i koja dolazi iz južne Amerike, a strašnija je od ebole.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 08.01.2015. 08:32
Ne treba biti vidovnjak i predvideti sve ovo što je napisano. Normalnom čoveku je sve jasno šta sledi posle svih dešavanja koja nam se dešavaju.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online