Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Sreda 31.03.2010.
11:27 >> 14:10h
Vestionline A

Srbi u svetu cepaju pasoše zbog usvajanja Deklaracije o Srebrenici!

Poznato je, dakle, da je Skupština Srbije posle ponoći, u prvim minutima 31. marta 2010. godine, usvojila Deklaraciju o Srebrenici. Vreme će da pokaže da li smo se na taj način suočili sa strašnom istinom, da li smo se prodali Zapadu i da li je ovo dobro ili loše za srpski narod... Mi u matici možemo da mislimo šta hoćemo, mogu i Srbi u rasejanju, samo što su neki od njih u znak protesta zbog usvajanja Deklaracije već počeli da - cepaju srpske pasoše!

Srpski pasoš izgleda više nije tražena roba među Srbima...
 

Ne verujete? E, pa kako redakciji vestionline.com polako počinju da pristižu komentari naših čitalaca iz inostranstva, pogledajte neke od njih...

Ode srpski pasoš...

"...Zeleo sam samo da Vam dam do znanja, da su komentari na ovu vest (barem u Francuskoj katastrofalni), tako da sam pocepao svoj pasos bivse moje domovine Srbije, jer niko iz moje familije nikad nije ucestvovao u ratu, osim u Partizanima I da se nikad necu vise predstavlati kao Srbin, niti cu obilaziti Svoje i prodacu svoju ionako malu imovinu (stancic u Novi Beograd I 2 hektara zemlje blizu Obrenovca), niti citati nase novine.

Necu ni kriv, ni duzan da budem oznacen kao genocidan.

Sve Vam zelim najbolje i postovanje iz Pariza,"
crveni

Poruke sa TV ARD

"Slusam i gledam na ARD TV od sabajle gde oni kao udarnu vest spominju izvinjenje Srpskog naroda za pocinjeni genocid nad muslimanima-niko ne cita sta pise u toj prokletoj rezoluciji,svako je tumaci kako mu odgovara a ovi izdajnici iz Diktaturske vlasti mogu samo da sanjaju ulazak u EU-ovo je jos jedan razlog protiv.A oni mogu dalje da prodaju i pljackaju ovaj jadan narod".
Dusan-Silni
 

Republika Srpska da prizna Kosovo

"Republika Srpska treba pod hitno da donese odluku za priznanje Kosova na nivou BiH bolje nam je i sa vjekovnim neprijateljima nego sa srbijancima novokomponovanim prijateljima,bar znamo sta nam misle vjekovni neprijatelji pa se mozemo cuvati ali ovi nam ga zavukose uz osmjeh"
vlatko

Ispis iz registra genocida - zločinaca

"Neznam ko jos zeli da bude pripadnik genocidnog (po diktatoru Tadic-Dejanovic)ja cu svakako pokrenuti postupak brisanja-ispisa iz registra genocida-zlocinaca,jer sa tim nemam stvarno nista.A da se preko Srebrenice pere i opravdava bombardovanje i unistavanje Srbije iz 1999.god.to nikome u Srbiji ne smeta,bitno je da su Srbi kao i buduce generacije sa genima genocidnim i zlocinackim-amin".

Dusan-Silni

Spalio pasoš na terasi

"Hvala Bogu da nisam iz Srbije ja sam Srbin iz prelepe REPUBLIKE SRPSKE, i ja sam se odrekao Srpskog Drzavljanstva Republike Srbije, zapalio sam Pasos na Terasi.!!! ja nemam nista sa Ratom u Bivsoj Jugoslaviji, kako smije Vlast u Srbiji ponizavati Narod ni kriv ni duzan. Necu ni kriv, ni duzan da budem oznacen kao genocidan. Sta su nama uradili Turci, Pa Austrija U., Njemacka pa Nato Zemlje, ko ce to ikada Priznati ko ce Srpskom Narodu Platiti odstetu???
Sram vas bilo izdajnici jedni.!!"

Zeljko


Ako ne živite u Srbiji, a interesuje vas i pratite događaje u vezi sa usvajanjem Deklaracije o Srebrenici, ako gledate ili slušate medije u zemljama u kojima živite - javite se i ostavite komentar o tome kako se u svetu izveštava o ovom događaju.

Sreda 31.03.2010. 12:18
Sada se vidi ko je pravi Srbin... ako, ako cepajte, takvih Srba i ne sme da bude. Ako je tako lako odreci se domovine, onda Srbiju ni ne zasluzujete. A cenu iz proslog rata platicemo svi bez ili sa deklaracijom...kao sto ce platiti i Hrvati i Muslimani i Crnogorci....
Sreda 31.03.2010. 19:45
Braco ne budite naivni, ova \\\"deklaracija\\\" nema veze sa Srbima i Srbijom, nemojte biti tupavi toliko da nevidite da tadici & co. svesno rade - samo po cijem nalogu - na totalnoj podeli Srba sa obe strane Drine. Zapamtite ovo, mi smo JEDAN narod i nedozvolite da likovi tipa tadici kandici, ceda prasak i slicna stoka razdvoje jedan narod kroz ovakve manipulacije. Samo se pitam jeli tadici &co. ili iko u toj sprdanciji od skupstine priupitao sta su mudzosi iz te srebrenice uradili u Kravicama na Bozic 1993?, to je samo jedno od 100 slicnih pitanja
Sreda 31.03.2010. 18:45
Odricem se Srbije,sada sam hvala Bogu Swedski drzavljanin! Bilo bi lepo kada bi SVE zemlje priznale Kosovo!!!!! Dok je ova IZDAJNICKA vlast na celu drzave,nezelim vise ni ici u Srbiju a ono sto posedujem od Dedova i Pradedova u Srbiji rasprodacu u sto skorije vreme
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online