Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Subota 11.01.2014.
13:04
J. L. Petković - Vesti A

Kadrovi "Srpske" pod kosovskim grbom!?

Na internet portalima većinski srpskih opština južno od Ibra u kojima je pobedila GI "Srpska" u gornjem levom uglu stoji grb Kosova i natpis Republika Kosovo! U identične grafički urađene sajtove su čak ponegde unete i nove vesti. Neki od izabranih gradonačelnika su iznenađeni, a neki tvrde da su prvi put čuli da tu stoje obeležja kosovske državnosti.

Predsednici opština ne znaju šta im je na sajtu
 

Na sajt opštine Gračanica nedavno su postavljene nove vesti o Božićnoj liturgiji, a gradonačelnik Branimir Stojanović kaže da opštinski portal ne funkcioniše baš najbolje.

 

Isto i na sajtu Štrpca

Grb i naziv Republika Kosovo stoji i na sajtu opštine Štrpce u kojoj nije pobedio predstavnik GI Srpska, već bivši gradonačelnik Bratislav Nikolić, kandidat Samostalne liberalne stranke.

"Verujte da ni sam ne znam kako izgleda. Zbog silnih obaveza nisam stigao time da se bavim, ali će ta tema doći na dnevni red", rekao je Stojanović.


Gradonačelnik Klokota Srećko Spasić kaže da su sajt nasledili od prethodne vlasti i da od silnih obaveza ne stižu da se njime bave.

Ni njegov kolega, gradonačelnik Novog Brda Svetislav Ivanović, takođe nije upoznat sa sadržajem opštinskog sajta, niti zna šta će se sve pojaviti kad na internet pretraživaču ukucate ime opštine na čijem je čelu.


Šta piše na naslovnim stranicama većinskih srpskih opština primetili su građani. Poslednjih dana su te stranice podeljene na društvenim mrežama, često uz podrugljive komentare.
 

Lider SPOT-a Momčilo Trajković ne veruje da lokalni političari nisu znali šta će pisati na internet portalima opština u kojima su pobedili.


"Oni su unapred znali šta će tu pisati, a birači treba da ih podsete šta su obećali i da su na kritici postojećeg stanja dobili izbore. Tako su i njihovi mentori u Beogradu na kritici politike Borisa Tadića i Borka Stefanovića oko Kosova i Metohije dobili dosta glasova, a onda radili suprotno. Eto sada je ta politika došla kod nas. Dakle, jedna priča pre, a druga posle izbora", kaže Trajković.

POVEZANE VESTI

Subota 11.01.2014. 15:03
Vulin je sljam izdajnicki,i dobro je sto je ovako da narod vidi sta je koalicija oko izdajnika Vucica uradila,sto ni Tadic nije,a Dacic bez komentara djon obraz.
Subota 11.01.2014. 17:29
EE moji srbi sto napraviste od sebe,.
Subota 11.01.2014. 23:05
Pa nece dacici zbog vas da ugrozi buducnost Srbije . Nobelova nagrada ( odlikovanje za ratohuskaci, podrzivaca terorista, terorista. ) se ne dobije tako lako kako vi mislite.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online