Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Utorak 14.05.2013.
12:02

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/arhiva.vesti-online.com/1.0/system/frontend/views/helpers/Authoralias.php on line 10

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/arhiva.vesti-online.com/1.0/system/frontend/views/helpers/Authoralias.php on line 10

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/arhiva.vesti-online.com/1.0/system/frontend/views/scripts/open/news.phtml on line 71
A

"Naprednjaci mi smeštaju zatvor"

Naprednjaci plaćaju nekim novinama da pišu kako ću otići u zatvor. Nikakav poziv za saslušanje nisam dobio. Svu imovinu sam uredno prijavio Agenciji za borbu protiv korupcije, kaže za "Vesti" Goran Ješić, sekretar za poljoprivredu Vojvodine i bivši gradonačelnik Inđije komentarišući najave nekih medija da će biti uhapšen.

Goran Ješić, vojvođanski Sekretar za poljoprivredu
 

Kažu da ste proneverili milione?
- Tabloidi svašta pišu. Rade to mesecima, zajedno sa nekim političarima, vode hajku protiv mene.


Na koga mislite?
- Na funkcionere Srpske napredne stranke koji stoje iza tih tabloida, plaćaju im da pišu takve stvari. Na meti smo obično ja i predsednik Demokratske stranke Dragan Đilas.


Znači, niste uzimali mito za renoviranje Sokolskog doma, niste sa Peconijem potpisali štetan ugovor?
- Taman posla. U našoj opštini otvoreno je najviše radnih mesta. Fabrike koje sam ja napravio danas otvara predsednik Republike Tomislav Nikolić. Mesecima češljaju celu opštinu, ali ne mogu nikakve zloupotrebe da nađu.

Šta fali?

Poslanici u parlamentu su vas pitali koliko nekretnina posedujete, zašto niste odgovorili?
- Sve sam uredno prijavio Agenciji za borbu protiv korupcije.


I firme koje vodi vaša supruga?
- Moja supruga se bavi privatnim biznisom i ne vidim u čemu je problem. Šta fali?!

Jeste li dobili neki poziv za saslušanje?

- Ne!

Je li istina da se pre ulaska u politiku živeli u stanu od oko 50 kvadrata, a sada u penthausu od nekoliko stotina kvadrata koji je kupila opština?
- Živim u svom stanu od 73 kvadrata.


Kažu da imate stanove i u Beču, a vaša imovina koja vredi milione evra preneta je na rođake?
- Time što mene napadaju žele sebe da zakamufliraju. Ova vlast govori neistine, a posebno sam im upao u oči kada sam pokrenuo aferu sa aflatoksinom u mleku i otkrio da se u Srbiji pije neispravno mleko. I sad bi mene da hapse. Kako će ova vlast uspeti da otvori nova radna mesta i reši probleme ako nije mogla da obezbedi da bar pijemo zdravo mleko.

POVEZANE VESTI

Utorak 14.05.2013. 13:00
U nedostatku ideja i programa kako da se izbore sa naprsno dobijenom, a ne očekivanom vlašću, naprednjaci se i dalje bavim onim što su jedino i radili, a to je blaćenje, napadi, konstruisanjem raznih afera, mahanjem papira od kojih ni jedan jedini nikada nismo videli, pretnjama, vikanjem, dranjem, patetikom, korišćenjem neprimerenog jezika - govorom mržnje .... Ne znam kuda će nas to sve dovesti, ali zasigurno time neće otvarati nova radna mesta niti povećati nam standard.
Utorak 14.05.2013. 16:27
Овам главоњи се на фаци види да је криминалац, заборавио је једну ситницу здушно се залагао за уништење српских сељака који се баве производњом млека како би се млеко увозило из е уније, конкретно немачке, тј увозу немачких крава које би замениле српске!На крају се испоставило да се радило о класичној обмани и превари као и са вакцином против птичијег грипа, сетите се предрага кона, никакве одговорности за тај криминал!
Utorak 14.05.2013. 17:13
Pa Jesicu nadamo se da ce te ti isti naprednjaci i strpati u zatvor, i to opravdano.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online