Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Petak 04.01.2013.
07:16
S. M. Tomić - Vesti A

Šta donosi 2013. godina (5): Život u zemlji lopova

Njegova soba ima krevet, fotelju i sto sa kompjuterom. Od rođenja je vezan za krevet i stolicu, ali ima dar koji privlači hiljade ljudi, pa je oko njega uvek gužva.

Rade Živanović

 Da li mejlom, preko skajpa, ili dolaze u njegov iznajmljeni dom, dosad se Radetu Živanoviću za pomoć obratilo 200.000 ljudi. Ovaj vizionar nema tarifu, koliko mu ko daje, zato i dan-danas živi kao podstanar, ali iako je rođen kao invalid, zarađuje za život i pomaže ljudima.

Prvu viziju je imao u 13. godini kad je video rat u Zagrebu, otad ga je život naveo da ljudi od njega stalno traže pomoć i nazad se više nije moglo. Tako je već četvrt veka.

- Čeka nas vrlo naporna i teška godina. Država neće pobediti korupciju, suviše su to velike zverke koje su zašle u svaku poru društva. Dobiće Miroslav Mišković neku kaznu, ali to je kao da se lav ubo na trn, jer on je pravi vlasnik Srbije. Mnogi će sledeće godine biti privedeni, ali ključni igrači će teško videti bajbok. Naredne godine se mogu desiti izbori i može doći do koalicije naprednjaka i demokrata, ali korupcija se ne može iskoreniti u Srbiji.

Upoznao sam mnoge ljude iz vlasti, to su ljudi-zveri, ovo je zemlja koju vodi mafija. Nije bolje ni u Hrvatskoj - tvrdi Živanović.
 

Kriminalni fudbal


- Fudbal i dalje neće postojati u Srbiji, on je odavno ogrezao u kriminal. Dok ne smene Tomislava Karadžića, neće biti pomaka. I drugi sportovi su slabo. Jedine lepe vesti Srbiji stizaće od Novaka Đokovića.

I sledeće godine srpski političari će plesati za druge.

- Neki političar može biti ubijen, jer su DOS i demokratija najveća prevara u našoj istoriji. Nema boljitka za Srbiju do 2019-2020. godine. Zato će sledeće godine narodu biti još teže, ali neće biti protesta, jer proteste ne organizuje narod. Kosovo nećemo javno priznati, ali ono je odavno nezavisno i izgubljeno za Srbiju. Taljigaćemo ovako i sledeće godine, svi će čučati i dalje u gradovima i biti gladni - prognozira Živanović.

Ali, ni svetu se ne smeši bolja budućnost.

- Amerikanci su i dalje broj jedan u svetu, jedino će Ameriku mučiti vulkanske erupcije. Prirodne nepogode haraće planetom kao i ove godine, a najveća opasnost po svetski mir je Iran, pa se narednih godina može desiti treći svetski rat. Sledeće godine Grčka može da ispadne iz Evropske unije.

Petak 04.01.2013. 08:35
Zao mi je sto si hendikepiran, ali ako si ti vidovnjak, onda sam i ja ! To sve sto si naveo znaju svi, koji znaju da citaju !!! Ipak, sve najbolje i nastavi da pomazes, neka se neko nadje da pomogne i tebi !
Petak 04.01.2013. 12:08
Niko od "vidovnjaka" ne vidi ništa za našu omladinu, kao da ih nema, a oni se tako i osećaju. Naš svet više ne ostaje na mladima. Našem društvu ne treba njena omladina.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online