Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
9
Sreda 05.01.2011.
00:44
J. Jelovac - Vesti A

Krst na nebu, rat na zemlji

Ako nam na trpezi 2011. godine bude servirano ono što nam predviđaju astrolozi, numerolozi i vidovnjaci, bolje da se ne hvatamo za kašiku već za glavu. U igri su treći svetski rat, pa čak i smak sveta. Početak rata je za novembar 2010. godine predvidela još baba Vanga, a mnogi su nedavne sukobe između dve Koreje doživeli kao zahuktavanje novog planetarnog sukoba. I brojevi ne slute na dobro.

Planetarno loša 2011. godina
 

Numerog Anđela Slobodina, predsednik Udruženja numerologa Evrope, kaže da će se u avgustu 2011. godine na nebu formirati krst planeta, kao najava teških svetskih zbivanja.


- Od tog trenutka stvari počinju da se zahuktavaju. Evropska unija će se raspasti, a treći svetski rat počinje kada Turska napadne Grčku. Sve će se započeti i završiti u naredne tri godine. Ratovaće se čudnim oružjem, biološkim i mentalnim. Počeće čipovanje ljudi. Ti čipovi imaće u sebi takve supstance da će ljudi moći da se uključe i isključe na daljinu. Ovo je poslednji miran doček Nove godine. Narode, provedite ga kako treba - upozorava Slobodina.

Amerika na udaru prirode


Bionergetičar Dragan Marjanović iz Crkvenca, nadomak Svilajnca, takođe kaže da u Srbiji ništa neće valjati.
- Naredne dve i po godine biće sve gore i gore. Tek tada će doći do promena. Ništa bolja situacija neće biti u celom svetu. Najgore će biti na Zapadu i Bliskom istoku. Raznim problemima i potresima najviše će biti pogođene Amerika, Kanada i Australija. One će stradati od prirodnih katastrofa, poput poplava i zemljotresa - navodi Dragan za "Vesti".

Iako je svesna da njene prognoze zvuče kao štivo iz domena naučnefantastike, Anđela Slobodina tvrdi da nikad nije pogrešila. A u brojkama vidi jednu vrlo tešku godinu. Trešće se narod od gladi i besparice, a tlo od zemljotresa.


Teorije o smaku sveta i dalje su aktuelne, a neki apokalipsu predviđaju već u maju 2011. Amerikanac Harold Kemping, koji je poznat po tome što tvrdi da se pravilnim tumačenjem Biblije može utvrditi i tačan datum nestanka čovečanstva, izračunao je da će se to desiti baš u maju nastupajuće godine.


Srpski vidovnjaci i magovi nisu toliko radikalni. Oni ne vide smak sveta, ni Treći svetski rat, već nekoliko manjih vojnih sukoba.

Čuveni beli mag Lav Geršman vidi zaoštravanje odnosa između dve Koreje, čarke između Rusa, Belorusa, Gruzina i Jermena, ali i državni udar u Venecueli.


- Demonstracije očajnog naroda u Ukrajini i Belorusiji mogu dovesti do građanskog rata. Vidim i veliki konflikt Iraka i Irana sa NATO paktom, koji se može završiti po scenariju 11. septembra u Njujorku i Vašingtonu. Osim ratova po svetu, ovu godinu će obeležiti i mnogo nesreća sa avionima i velikim brodovima. Političarima se loše piše, biće mnogo napada na njih, pogotovu na one koji su na margini i pokušavaju opet da dođu na vlast. Verski sukobi u regionu Indije, Šrilanke i Tajlanda su neminovni - kaže Lav Geršman u razgovoru za "Vesti".

U novoj godini, kažu prognoze, ekonomska kriza će se razmahati, iako nas političari ubeđuju da je na izmaku.

Prema astrološkim prognozama ulazimo u godinu koja donosi velike promene u politički život naše zemlje, ali kada je život običnih građana u pitanju, nikakav veliki boljitak se ne može očekivati.

Astrolog Suzana Ban kaže da će dinar nastaviti da pada, a plate će biti sve bednije. Pred nama su štrajkovi i blokade, ali i veliki politički skandali.


Da nam zemljotresi tek sleduju kaže i Anđela Slobodina. - Ovi zemljotresi dosad su samo najava, kako u svetu tako i kod nas. Čeka nas mnogo razaranja od zemljotresa, ali i od poplava. U Srbiji su najugroženiji Podunavlje i Pomoravlje, možemo da očekujemo da celi kvartovi gradova koji se nalaze uz obalu ovih reka nestanu. Novi Beograd, Smederevo i sve ostalo uz Dunav i Moravu... - upozorava Slobodina.

 

Biće dobro samo poznatima


Nova godina dobro donosi, izgleda, samo pevačima. Parapsiholog iz Beograda Gordana Milić tvrdi da Svetlana Ražnatović, Aca Pejović, Aca Lukas, Seka Aleksić, Brena i Jelena Karleuša ostaju na vrhu estradne scene. Njima novca neće manjkati.

U fudbalu i dalje dominira Partizan, dok je Zvezda u kanalu zbog dugova. Međutim, Zvezda će se dići i opet postati najveći brend u Srbiji. Crvenom klubu pristiže stranac koji je čudo od igrača, te mu predviđam uspešnu karijeru!


Engleski bračni par Kreg i Džejn Hamilton Parker, koji ne prestaju da šokiraju svet svojim preciznim prognozama, za 2011. godinu najavili su nuklearnu katastrofu u Indiji i eksploziju velike fabrike u Kini. Prognozirali su i da će lider jedne države poginuti u avionskoj nesreći.

U nastupajućoj godini vide i veliki zemljotres u Kaliforniji, kada će biti oštećen i čuveni znak Holivud, a jedno tropsko ostrvo će biti evakuisano zbog erupcije vulkana.

U februaru će Dejvid i Viktorija Bekam objaviti da se razvode, što za veći deo čovečanstva, koje će šibati priroda i ratovi, i neće biti neka vest.

Sreda 05.01.2011. 00:59
Пун ми је к ових смакова и катастрофа, видовњака...
Sreda 05.01.2011. 06:55
Dobar je ovaj "Beli Mag" što vidi zaoštravanje odnosa između dve Koreje...stvarno ne znam odakle mu to? Mogli bi jednom da sumirate predviđanja ovih "stručnjaka" na kraju godine,pa da vidimo šta su lupetali za prethodnu.
Četvrtak 06.01.2011. 13:41
Boze kako ove budale lupaju a da jos pri tome ostanu zivi. Slobodina je gledala "Digitalni Andjeo" i sada pokusava da taj dokumentarac preprica svojim jezikom i tako sebi stvori populaciju. A ovaj Amerikanac Harold Kemping sto tvrdi da se moze izracunati smak svijeta je jos veca budala. Pa da je to moguce, valjda bi teolozi davno rijesili mu misteriju s obzirom da se cijelog zivota bave proucavanjem Svetog Pisma. Luoa svako sta mu padne na pamet.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online