Nedelja 28. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 15.11.2010.
17:42
Vestionline, Bild. de A

Švedski kralj orgijao u klubu srpskog boksera

Švedski mediji su već par dana fokusirani na objavljivanje kontroverzne knjige o privatnom životu kralja Karla XVI Gustava (64), koja razotkriva retke intimne podatke i koja je izazvala brojne rasprave u Švedskoj o granicama slobode medija. Iako kraljevski dvor negira sve navode iz knjige i traži dokaze sa imenima i slikama, autori knjige Tomas Sjoberg, Tove Mejer i Din Raušer najavljuju svedočenja tri žene kao “tajni adut“.

Knjiga se oslanja na anonimne izvore i rezultat je istraživanja ovih novinara, koji su je pisali dve i po godine. Između ostalog, otkriva da je kralj posećivao striptiz klubove i bio u jednogodišnjoj vezi sa švedskom pevačicom i modelom.

“Predmet požude kralja bila je Kamilla Henemark, od oca Nigerijca i majke Šveđanke, nekadašnji osnivač benda ‘Vojska ljubavnika’“, navodi se u knjizi i dodaje kako je kraljica Silvija znala za tu vezu. Kralj je bio prilično obuzet Kamillom i “izgledao je kao zaljubljeni školarac, koji je nagovarao devojku da pobegnu zajedno na egzotično ostrvo“ , piše još u knjizi.

Jedno poglavlje knjige govori o brojnim privatnim zabava kralja Karla u klubu nekadašnjeg srpskog boksera Mileta Markovića, u Stokholmu, početkom 1990. godine. Prema rečima Markovića, on je uživao u kraljevom pokroviteljstvu, jer je minimalizirao neželjene posete od strane policije.


Nekadašnji srpski bokser, Mile Marković potvrdio je kako je tajna služba pretila devojkama. "Znam da su devojkama pretili i da su im oduzimane kamere i filmovi, a neke su se baš uplašile za svoju sigurnost. Kraljevi telohranitelji bili su uvek prisutni kada je monarh bio na zabavama i znali su za sve što se dešavalo u lokalu", kaže Mile.

Kraljevski sud u Švedskoj do sad nije imao komentar na objavljivanje knjige, jer nije dobio primerak knjige.

 

Objavljivanje knjige kralj Gustaf prokomentarisao je rečima da su to stvari koje su se desile davno. "Video sam neke od naslova, koji nisu tako lepi", naveo je on i dodao da knjigu još uvek nije pročitao.

Prema Miletu, kralj je sa društvom najčešće dolazio ponedeljkom oko šest sati posle podne u njegov klub smešten u podrumu zgrade u kojoj je bila i uprava policije.

Drugi gosti tada nisu mogli da uđu, a tu su već čekale mlade dame zadužene za prijatno druženje. Devojke su bile namamljene obećanjima da će im ta poznanstva pomoći da ostvare karijere modela ili pevačica.

Mile, međutim, kaže da one nikada nisu dobile što im je obećano i da mu je to veoma smetalo. Odmah posle večere počinjala je zabava za koju je bilo zaduženo osoblje. U lokalu je bio jacuzzi i devojke su se skidale i sedale u krila gostiju. Mile je bio jako zadovoljan kraljevim posetama, a najviše zato što je znao da neće biti iznenadnih racija policije dok su ekskluzivni gosti u lokalu.

Dešavalo se da je Stokholmska interventna jedinica policije morala da se vrati u bazu podvijenog repa, samo zato što su videli da su u lokalu kraljevi čuvari iz SEPO. Pa ipak, jednom prilikom moralo je da se postupi drugačije jer je u kancelariji lokala pronađen muškarac sa prostrelnom ranom glave. Sumnjalo se da je bio nateran da igra ruski rulet zbog neplaćenog duga. Dogodile su se i racije u klubu zbog dojava da su striptizete fizički maltretirane.

Knjiga, takođe, govori i o merama sigurnosti koje je osiguranje primjenjivalo da bi tzv. kraljeva bludna strana ostala skrivena od javnosti. U nekim slučajevima, agenti službe sigurnosti su pretraživali kuće različitih žena i plenili fotografije i negative sa kraljevih privatnih zabava.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online