Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Petak 12.11.2010.
07:36
Vestionline A

Hrvatica (42) spavala sa 13-godišnjakom!

Renata J. (42), koja je rukometni trener, vezu sa sada 14-godišnjim dečakom koji je trenirao u njenom klubu, započela je prošle godine. Njeno protivzakonito delo na svetlo dana je izašlo pošto se dečak poverio očuhu.

Renata pred sudijom
 
Hrvatica Renata J, koja godinama živi u Austriji, u sredu je na sudu osuđena na 22 meseca zatvora, uslovno na tri godine, zbog seksualnog odnosa sa detetom. Renata J. i sama je majka dve ćerke, od kojih jedna ima 14 godina.

Svoju vezu s 13-godišnjim dečakom započela je prošle godine, a ovog februara, pet meseci pre nego što je dečak napunio 14 godina, par je spavao zajedno. Kada je dečak o svojoj vezi progovorio pred očuhom, on je prijavio Renatu.

"Tada je krenula lavina. Sve se pokrenulo, i policija i sada sud. Ervin sa mnom od tada ne želi da razgovara, iako sam ih prijavio zbog njegove sigurnosti", rekao je dečakov očuh Stefan.

Ervin ljut na očuha jer ga rastavio od "devojke"

Renata J. je u međuvremenu dobila otkaz u klubu, a na sudu je priznala da je spavala s dečakom, s kojim je još u vezi! To je samo još jedan od primera da se svet kreće u čudnom pravcu, s obzirom da je nedavno u Nemačkoj zabeležen sličan slučaj - na okupljanju “Jehovinih svedoka“ ljubav su pronašli - gle čuda, opet 42-godišnja žena i jedan 16-godišnji dečak.

No, da se vratimo u Austriju - da sve bude neverovatnije majka 14-godišnjeg Ervina odobrava njegovu vezu sa Renatom. Par je imao svoje ljubavno gnezdo gde se tajno sastajao, a to je bila kuća dečakove majke. Ervin je, svedočeći videolinkom, rekao da voli Renatu i da ne želi da je osude.

Ipak, gradski tužilac je podigao optužnicu protiv Renate u kojoj je optužena da je od sredine februara do 10. marta ove godine više puta imala seka sa maloletnim Ervinom. Kazna za ovo delo kreće se od jedne do deset godina zatvora.

Međutim, sud je Renati dao blažu kaznu jer je s dečakom, koji je na seks pristao, spavala samo pet meseci pre nego što je to zakonom dopušteno. Renata i Ervin su prezadovoljni presudom i ispred suda su srećno izjavili: "Ovo je kraj noćne more".

Ali, nemački mediji navode da nije baš tako. Naime, zbog celog slučaja imigraciona policija "zainteresovala" se za Renatu i oni sada mogu da pokrenu proces za njeno proterivanje iz Austrije.

POVEZANE VESTI

Petak 12.11.2010. 07:52
Kamo srece da se meni ovako nesto dogodilo kada sam bio njegovih godina
Petak 12.11.2010. 08:11
Сада ће и педофилке тражити да се одржи "парада.Наравно Европа ће то тражити и од Хрватске и од нас.Јер без тога нема уласка у Европу.
Petak 12.11.2010. 12:11
To je bre san svakog dečaka !
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online