Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Subota 23.10.2010.
09:54
Novosti A

Kako je Bogdanov spasio Italijane batina

Ivan Bogdanov, navijač koji je pravio nered na fudbalskoj utakmici u Đenovi, i pored svega među Italijanima ima prijetelje. Naime, izvesni Zeno Tomiolo iz Verone je na svom internet blogu opisao kako se u Beogradu upoznao sa Bogdanovim, kako ga je ovaj spasao batina. Srpskom navijaču je zamerio samo što se nije javio i došao na piće, kada je već bio u Italiji.

Zeno Tomiolo

"Bio sam potpuno zapanjen kada sam tog jutra otvorio novine i video kako hapse ćelavog, razvijenog momka sa tetovažama po celom telu. Naravno da sam ga prepoznao: bio je to isti tip koji je dvojicu prijatelja i mene spasao sigurnih batina samo dva meseca ranije u Beogradu", napisao je Zeno Tomiolo.

Na svom blogu, u tekstu pod naslovom "Ivan nam je bio prijatelj“, baš ovako o Bogdanovu, piše Zeno Tomiolo (32) iz Verone.

"Čim sam ugledao njegovu fotografiju, 'vratio mi se film' iz avgusta ove godine, sa 'Bir festa' u Beogradu", počinje priču Tomiolo.

On je sa prijateljima putovao po Balkanu. Odlučili su da obavezno posete i festival piva na Ušću. Ali, tamo je došlo do gurkanja sa nekolicinom Srba.

Bogdanov se Itaijanima predstavio kao veliki navijač Crvene Zvezde

"Popili smo malo, pričali o fudbalu... Odjednom je atmosfera postala neprijateljska. Bilo ih je više, okružili su nas, počeli da nas guraju. Ništa ih nismo razumeli. Iz mase se odjednom pojavio veliki, snažni momak. Uneo mi se u lice i pitao: 'Italijani?'. Kada sam klimnuo glavom, pozdravio nas je po 'rimljanski', i potom smirio momke sa kojima smo se zakačili. Kazao nam je da će sve biti u redu", prepričava događaj sa Bir festa ovaj Itaijan.

Bogdanov je, svedoči Tomiolo, tada uplašene Italijane častio pivom. Dok su ispijali, ispričao im je da je veliki navijač Crvene zvezde. 

"Skinuo je majicu i pokazao nam tetovaže. Bio je ljubazan, harizmatičan", piše ovaj bloger. "Hteli smo i mi njemu da platimo piće, ali nam je samo mahnuo i otišao. Nismo stigli ni da mu se zahvalimo".

Tek na nagovor prijatelja, Zeno Tomiolo je odlučio da ispriča svoj utisak o Ivanu Bogdanovu. Tekst je završio porukom svom "spasiocu“:

"Dragi Ivane, da tako dođeš u Italiju i da se ne javiš. Sledećeg puta popij pivo koje ti nudimo, umesto da se baviš onakvim stvarima. U redu?" 

Nedelja 24.10.2010. 00:58
hhhhh
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online